Билети за Digital Masterclass

Културен център Г8, България, София

Digital Masterclass

Продължителност

Начало: 2018-04-14 10:00

Място

Културен център Г8, България, София

За събитието

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България e едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава базови практически знания и покрива всички аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес.

Курсът е идеален за всеки, който иска иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите. Всеки от преподавателите е безспорен лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теорeтични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия с България. Лекторите показват и примери от световната практика, като им правят анализ и обясняват защо биха/не биха били успешни в родните условия. 

✢ ТЕМИ ✢

Темите, които са засегнати в курса, са: основни понятия, видове онлайн реклама, стратегии за дигитално маркетиране, развиване на онлайн услуги, социални медии, работа с търсачки и маркетинг за търсачки (SEO&SEM), програматик реклама, онлайн видео маркетинг, работа с данни и разчитането им, криейтив за онлайн, основи на електронната търговия, начини за таргетиране, брандирано съдържание, маркетинг чрез съдържание, рекламни мрежи, мобилна реклама, имейл маркетинг и др.

✢ ЛЕКТОРИ ✢

Сред лекторите на пролетното издание ще бъдат 20 професионалисти от бизнеса, представители от: Нетинфо, Digital Connection, BTV Медия Груп, Инвестор, Interactive Share, OLX, DDB София, xplora.bg, Crimtan, Netpeak, Advertise.bg, EasyAds, Httpool, ABC-Design и други.

http://masterclass.iabbg.net

Курсът ще се проведе в рамките на 4 уикенда:

14-15 април
21-22 април
28-29 април
12-13 май

Общ хорариум: 40 часа

✓ Сертификат