DIBLA Семинар

Продължителност
Старт: Четвъртък 10 Октомври 2019 10:00 Край: Четвъртък 10 Октомври 2019 18:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ДИБЛА СЕМИНАР  
Пет световноизвестни имена в дизайна и архитектурата разкриват своето ноу хау

Винаги сте искали да можете лично да попитате световно известен дизайнер какво стои зад бляскавия му успех? Искали сте да чуете ясно структурирана и практично насочена лекция, свързана с актуалните и успешни тенденции в областта на архитектурата и интериора? Националната платформа за интериорен дизайн „Дибла“ ви дава тази възможност – запазете датата 10-и октомври, в препдочитаната локация за събития - „Интер Експо Център“ ви очаква богата лекционна програма, представена от петима световно признати международни лектори – авторитети в областта на архитектурата, интериорния и продуктов дизайн, както и специалисти по въпроси, свързани с управлението на проекти, маркетинг и външни пазари.

„Дибла Семинар“ е събитие без аналог за България. За първи път световният дизайнерски елит идва в страната ни по покана на „Дибла“, за да сподели лично с публиката своите тайни за успех, богат опит и разнообразие от осъществени проекти. Достатъчно е да споменем, че един от водещите лектори на предстоящия „Дибла Семинар“ е включен в класацията „Десетте интериорни дизайнери, които промениха света“ на Boca do Lobo и BestInteriorDesigners, за да ви убедим колко значимо и ключово за българската проектантска общност е предстоящото събитие. Семинарът е подходящ както за опитни проектанти, желаещи да повишат квалификацията си и да почерпят опит и вдъхновение от успелите, така и за любители, млади дизайнери и студенти.

Архитект Федерико Делросо (Италия), определен като един от десетте съвременни дизайнери, променили света, ще представи пред публиката авторския си филм “Dreaming the Real”, който е и част от официалния подбор на Миланския фестивал за филми за дизайн 2018 г.

Определяна за най-влиятелния дизайнер в Близкия Изток, избрана за „Водещ дизайнер на 2018 г.“ от Index Architecture & Design Awards и носител на престижната Награда за цялостен принос от Identity Design Awards, Изабел Пинтадо (Испаня, ОАЕ) е истински диамант в короната от лектори на събитието „Дибла Семинар“.

Добре позната на българската публика от участието й в екипа на журито в последните три издания на DIbla Design Awards, Хасегава Аой (Япония, Италия), ръководител на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия „Домус“, Италия, ще разкрие най-важните принципи за успешен маркетинг в интериора и архитектурата.

Инж. Татяна Станчева (България, Франция) със своя над 15-годишен разнообразен и богат професионален опит във водещи фирми като Телетек Електроникс и Софарма Трейдинг ще представи практически и работещи съвети за водене и управление на успешен проект, свързан с дизайна.

Румънският продуктов дизайнер Атила Верес (Румъния, Италия)  ще сподели какво му е помогнало да спечели редица световни отличия, сред които Наградата за иновации 2019 г. от International Housewares Association, наградата от Design Index ADI, както и първа награда от съревнованието BMW Creative Lab, с което окончателно заявява безспорния си талант и иновативно мислене на световната дизайнерска сцена и се включва като един от дизайнерите в екипа на BMW Deutschland.

В специално предвидените паузи между лекциите посетителите ще имат уникалната възможност да се запознаят отблизо с продукти и услуги на над 20 фирми, работещи в сферата на интериорния дизайн, които ще разположат свои мострени щандове в B2B зоната към лекционната аудитория.

ПРОГРАМА:
10:00 | регистрация
11:00 – 11:40 | арх. Федерико Делроссо
11:40 – 12:20 | Атила Верес
12:20 – 13:30 | пауза
13:30 – 14:10 | Хасегава Аой
14:10 – 14:50 | инж. Татяна Станчева
14:50 – 16:00 | пауза
16:00 – 16:40 | Изабел Пинтадо
16:40 – 18:00 |коктейл

Следете сайта и фейсбук страницата на платформата „Дибла“ за повече информация:
dibla.com
dibla-awards.com
facebook dibla

Място

Интер Експо Център , България, София, бул. Цариградско шосе 147