Билети за Dibla Design Awards 2022

INTER EXPO CENTER, България, София

Dibla Design Awards 2022

Продължителност

Начало: 2023-03-29 18:30

Място

INTER EXPO CENTER, България, София

За събитието


Разберете първи кой ще са победителите в годишните награди за интериорен дизайн на Dibla Design Awards и новия Дизайнер на годината!

Станете част от мащабната церемония по награждаване на най-добрите интериорни проекти в България – Dibla Design Awards! Преживейте събитието, което признава и празнува върховите постижения в интериорния дизайн и се насладете на прекрасна обстановка, и награждаване на живо на най-добрите интериорни проекти за 2022г – истински празник за сетивата и изтънчения вкус. За седма година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Dibla “ ще връчи своите годишни награди на грандиозна и бляскава церемония в столичния Inter Expo Center на 29 март 2023г.

Наградите Dibla Design Awards ще бъдат присъдени въз основа на независимата експертна оценка на специално подбрано международно жури, съставено от изявени и опитни експерти, ценени в световен мащаб, някои от които истински звезди в индустриата на интериорния дизайн. Събитието ще започне с коктейл в компанията на фирми, дизайнери, архитекти, избраните за победители, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители, и служи като важна платформа за изграждане на връзки в индустрията.

Дрескод на събитието: Elegant formal

Следете сайта и социалните мрежи на платформата „Dibla“ за повече информация:

dibla.com
dibla-awards.com
facebook dibla
instagram dibla          

Организатор на събитието е : ДЕСЕНС ПЛЮС ЕООД

]