Билети за Dibla Design Awards 2023

Интер Експо Център, България, София

Dibla Design Awards 2023

Продължителност

Начало: 2024-03-13 18:30

Място

Интер Експо Център, България, София

За събитието

 

Разберете първи кои ще са победителите в годишните награди за интериорен дизайн на Dibla Design Awards и новият Дизайнер на годината!
 
Станете част от мащабната церемония по награждаване на най-добрите интериорни проекти в България – Dibla Design Awards! Изживейте емоцията на събитието, което признава и празнува върховите постижения в интериорния дизайн и се насладете на прекрасна обстановка, и награждаване на живо на най-добрите интериорни проекти за 2023г. – истински празник за сетивата и изтънчения вкус.

 

За осма година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Dibla“ ще връчи своите годишни награди на грандиозна и бляскава церемония в столичния Inter Expo Center на 13 март 2024г.

Церемонията ще се проведе по време на специализираните изложения ЕКСПОМЕБЕЛ и  HOLIDAY & SPA EXPO.

Поканите за DIBLA DESIGN AWARDS, ви предоставят  безплатен достъп и до двете изложения.

 

Наградите Dibla Design Awards ще бъдат присъдени въз основа на независимата експертна оценка на специално подбрано международно жури, съставено от изявени и опитни експерти, ценени в световен мащаб, някои от които истински звезди в индустриата на интериорния дизайн.

 

Събитието ще започне с коктейл в компанията на фирми, дизайнери, архитекти, избраните за победители, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители, и служи като важна платформа за изграждане на връзки в индустрията.


Дрескод на събитието: Elegant formal

 


Следете сайта и социалните мрежи на платформата „Dibla“ за повече информация:
dibla.com
dibla-awards.com
facebook dibla
instagram dibla

 

Билети за церемонията няма да се продават на входа! Всеки, които няма предварително закупена покана, няма да бъде допуснат до събитието!