Детска работилница за шоколад

Продължителност
Старт: Събота 26 Ноември 2022 14:00 Край: Събота 26 Ноември 2022 15:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

По време на тази шоколадова работилница деца от всякакви възрастови групи заедно с един придружител* ще могат да се научат, как се прави професионално темпериран шоколад с подръчни материали в домашни условия! След като те или техните придружители усвоят тази техника, ще могат са сътворят своит шоколадови фантазии у дома.в

За всяка група участници (до 2 деца и един придружител) ще бъдат подсигурени БИО какаова маса, БИО какаово масло, БИО сироп от агаве и най-различни вкусни и забавни добавки, както и кухненски термометър и силиконова формичка, които след това остават за вас! Заедно с децата ще изработим шоколадови бонбони, както и ШОКОЛАДОВА КОЛЕДНА ПИЦА, която също остават за участниците. 

Водещ на местеркласа ще бъде Красимир Бенямин - един от създателите на шоколадите Benjamissimo - който ще води стъпка по стъпка участниците през процеса на приготвянето на шоколад/шоколадови бонбони в домашни условия.

Събитието се организира от Benjamissimo - българска стартъп компания, която само за няколко години успява да стане един от най-големите производители на иновативни БИО веган шоколади в Европа. Целта на компанията е да предлага интересни и нови вкусове шоколад, които да представляват по-полезна алтернатива на масовите шоколади. Полезни за консуматора, полезни за околната среда и полезни за социума!
Benjamissimo - A new experience of chocolate

*Деца под 10 години могат да участват само с възрастен придружител. Не се препоръчва участието на деца под 5 години. 

Контакт за въпроси: 
info@biobenjamin.com
0892488663

 Организатор на събитието Био Бенямин ООД

Място

Топлоцентрала , България, София, Южен Парк II