Билети за ДЕНЬ РОССИИ С ТРИО „Ы”

Клуб Studio 5, България, София

ДЕНЬ РОССИИ С ТРИО „Ы”

Продължителност

Начало: 2018-06-12 18:25

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Елеонора Лонтова, Златина Тодорова и Марина Драгомирецкая са момичета със съвсем модерно мислене и съвременен вкус. Трите заедно са едно изключително съчетание от талант, емоция, колорит и професионализъм, които преплитат тригласи в изпълнението на музиката, която ги вълнува – руската.
Трио „Ы” са заложили в концертната си програма на добре познатите руско-цигански романси, сантиментални военни песни, класическа естрада, филмова и детска музика, руски народни песни и др.
С разнообразния си репертоар, както и открояващите се индивидуални музикални качества, Елеонора, Златина, Марина са истинско явление на музикалната ни сцена и с присъщия им чар и завладяваща енергия
докосват и най-взискателния слушател.

Да са Трио „Ы” им хрумва заради асоциацията с емблематичния филм от руската съкровищница – “Операция Ы”, а наборът от руски песни, които изпълняват, нараства с главоломна скорост и включва в себе си огромно разнообразие.

На сцената ще им партнират Калин Жечев – пиано и Самуел Ефтимов - китара.

Можете да ги чуете тук:
https://www.youtube.com/watch?v=6YYnZgWNnVk
http://www.youtube.com/watch?v=Z1YgiNQ_g_c
https://www.youtube.com/watch?v=q9y9PKBxhgM

Facebook страница:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BE-
%D0%AB-/321448741199114?fref=ts

Вход: 
12лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!