Билети за DEAD MAN'S HAT UNPLUGGED @ STUDIO 5

Клуб Studio 5, България, София

DEAD MAN'S HAT UNPLUGGED @ STUDIO 5

Продължителност

Начало: 2018-03-03 22:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

На 3-ти март, DEAD MAN'S HAT ще гостуват за първи път на сцената на Studio 5.
Специално за този концерт групата ще подготви различен сет, в който ще наблегнат на акустичен инди фолк и рок звук. Освен авторските си песни, Ража и компания ще направят изцяло нови кавъри на групи като Vance Joy, The Lumineers, Feist, The Cranberries, Laura Marling и други. Към официалния състав на Dead Man's Hat за тази вечер на бас китара ще се присъедини Виктор Иванов (Bears & Hunters).

Dead Man's Hat се сформира края на 2015-та година и пускат първия си сингъл "After Midnight" през Март 2016г. С тази песен групата придобива популярност в София и страната и от тогава са една от най-активните групи на лайв сцената в България.Следват множество концерти в София, турнета в страната, Германия и Холандия. През Септември 2017 групата издава втория си сингъл "Little Cars". Песните са част от предстоящия дебютен албум, върху който работят в момента. Звукът, който бандата представя е смесица от инди рок, американ акустик фолк и електро рок.

DEAD MAN'S HAT са:
Ража Ел Мадхун - Вокал, китара
Илияна Георгиева - Виолончело, синт, бек вокал
Петър Трифонов - Китара
Христо Михалков - Бас китара
Стефан Цеков - Барабани

22:30 врати
23:00 начало

Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!