Dance Your Afro! 2 юли

Продължителност
Старт: Четвъртък 02 Юли 2020 19:30 Край: Четвъртък 02 Юли 2020 20:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Заповядайте в нaй-новите уроци по африкански танц с Мария Косса - Dance Your Afro!
 
Те се провеждат всяка седмица през юли във втроник и четвъртък в Zoom. Както и на живо в Studio Dance Zone (ул. "Софроний Врачански" 62А)
 
 
Какво да очаквате?
 
- Динамичен клас;
- Лесни и повторяеми модерни и традиционни африканкси движения;
- Интересни хореографии;
- Приятна за слушане и за танцуване музика;
- Слънчево настроение;
- Поддържане на добро физическо здраве.
 
Заниманията са подходящи и за хора без никакъв танцов опит.
 
*Цена:
 
- Единичен клас - 12лв. 
- 4 предплатени класове - 40лв.*
- 8 предплатени класове - 76лв. *
*(При невъзможност да се включите в някой от вече заплатените класове, получавате негов запис. За повече информация можете да пишете на contact.maria.cossa@gmail.com)
 
 
Къде: В Zoom, както и в Studio Dance Zone 
 
 
Важно!!!
 
* Получавате достъп до класа след закупуване на вашия билет.
** Молим да закупите своя билет най-късно ДВА часа преди началото на съответния урок, за да получите своя линк за достъп!
*** Ако направите своето заплащане в деня на урока, но по-късно от крайния срок, ще се свържем с вас, за да фиксираме удобен ден, в който ще можете да използвате билета си.
 
При възникване на други въпроси, можете да се свържете с нас през и-мейл: contact.maria.cossa@gmail.com 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Мария Косса е артист-изследовател, мечтател, идеалист и малко бунтар. Тя се насочва към полето на африканските танци като средство за себеизраз, диалог с другите и предаване на послания.
 
 
Мария е съорганизатор на Ден на Африка 2016г., 2017г. и 2018г. в София, гост-участник е по време на Дни на Африка в Бургас 2018г и 2019г. Тя е единственият преподавател само на африкански танци у нас. През краткия си творчески път работи с артисти от България, Кот Д‘Ивоар, Сенегал, Гана, Танзания, Уганда, Нигерия, Камерун, Холандия, Италия, Франция. Създател е на формата Африканска танцова експресия, с който посещава фестивалите „Wake-Ъп“ – 2018г и 2019г., „Беглика“ - 2018г., „Pleven International Jazz Fest”, International Dance and Art Seminar Pernik 2018 и 2019г.. През 2018г. Мария провежда танцово турне в различни градове в страната с цел разпространение на африканския танц в България.
 
През 2019г Мария участва в Международен интензивен танцов уъркшоп за африкански танц, който се провежда в рамките на 6 седмици в Сенегал, Африка.

През 2020г. Мария създава платформа за разпространение на африканските култури у нас - Afro.BG
 
Можете да видите Мария Косса в музикалните видеа на изпълнители като Явор Велчев, Jahmmi Youth, Zafayah, Трио Елеганс, Светлана Василева – Стрела, NRG-D и др., както и в различни предавания по БНТ, БТВ, БНР и онлайн медии.
 
Мария продължава да провежда събития, с които да популяризира африканската култура, и най-вече африканския танц, у нас – партита, дискусии, танцови класове, ежегодно турне, събития с гости от чужбина.


 
 

Място

Zoom , Bulgaria, София,