Дамска Конференция Кайзен - Пловдив

Продължителност
Старт: Събота 07 August 2021 08:30 Край: Събота 07 August 2021 17:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

 

ЗА КАКВО Е ТОВА СЪБИТИЕ?

Целта на Дамска Конференция Кайзен e да събере на едно място вдъхновяващи, амбициозни и талантливи жени, които искат да подобрят всяка сфера от живота си – да разширят бизнеса си, да подобрят личния си живот, да израснат в духовен план, да имат пълноценни взаимоотношения и да влияят с примера си позитивно на света. Събитието е посветено на личностното развитие, предприемачеството, човешкото поведение и вътрешната хармоничния.

Каним Ви да се запознаете с членовете на нашата общност, сред които ще откриете нови приятели, съмишленици, партньори, клиенти и модели за подражание. В клуба ни ще се почувствате свързани, желани и приети. Той е платформа чрез която постоянно да усъвършенствате своите умения и да развивате професионалната си мрежа. Той е семейство, в което ще се усетите обичани и подкрепени. Той ще Ви даде хоризонт, в който да разперите крилете си.
 
ПРОГРАМА
ОТКРИВАНЕ И ПОСРЕЩАНЕ 8:30 – 9:30 ч.

Регистрация и посрещане.
09:30 – 10:00 ч.

Директорът на клуба ще Ви приветства с добре дошли и ще Ви помогне да се почувствате комфортно. След това ще запознае накратко всички членове с концепцията, мисията и дневния ред на клуба, за да зададе тона на срещата.
10:00 - 11:00 ч.

Основателката на Кайзен Женски Клуб, Тотка Спасова, ще Ви разкаже повече за своето лично пътешествие към успеха, какво я е мотивирало да създаде тази общност и какво можете да очаквате оттук нататък.

ГОСТ-ЛЕКТОР 1 11:00 – 12:30 ч.

По време на обучителната фаза ексклузивен гост ще изнесе лекция на тема, която ще Ви помогне да придвижите бизнеса и живота си напред. Целим да Ви срещаме с различни специалисти и вдъхновяващи личности от всякакви сфери, от чиито опит и познания можете да почерпите.

МИНИ ПАУЗА ЗАКУСКА 12:30 – 13:00ч.

Следва кратък сегмент за почивка, за да презаредите.

ГОСТ-ЛЕКТОР 2 13:00 – 14:30 ч.

Втори специален гост ще Ви презентира любопитна, полезна и важна тема, която ще Ви даде много стойност.

ПОЧИВКА 14:30-15:30

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ И ГОСТИТЕ 15:30 – 16:15 ч.

Всеки член на клуба ще представи себе си накратко, като ще разполага с възможността да разкаже повече за своите професионални услуги и да отправи търговско предложение към останалите присъстващи, ако пожелае. Това е Вашето време да представите себе си и да откриете потенциални партньори, клиенти и спонсори. След това в сегмента за социализиране можете да обмените повече информация с другите членове и да се опознаете по-добре.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПОНСОРИТЕ 16:15- 16:30 ч.

Всеки бизнес, който иска да рекламира своите продукти или услуги, може да го направи в този сегмент. Годишната тарифа за участие е 10,000 лв.
Спонсорите получават:
3 членски места в клуба
5-минутно представяне на бизнеса си пред аудиторията на клуба
½ страница за реклама месечно в списание Kaizen Woman в рамките на 1 година
ОБОБЩЕНИЕ НА СРЕЩАТА 16:30 – 16:45 ч.

Директорът на клуба ще премине към заключителната фаза на срещата и ще обобщи най-важното от случилото се до момента. Тук отново остава отворена опцията за промотиране на услуги и продукти от страна на членовете и лекторите.
СОЦИАЛИЗИРАНЕ 16:45 – 17:45 ч.

След края на основния панел ще можете да осъществите по-близка интеракция с всички членове и лектори, да обсъдите казаното по време на срещата, да се сближите, да завържете интересни приятелства или да влезете в ползотворни партньорства.
ЗАТВАРЯНЕ НА СРЕЩАТА 17:45- 18:00 ч.

Директорът на клуба ще предостави възможност на всички присъстващи да зададат финални въпроси и да си изяснят някои детайли, в случай че са им убегнали по-рано. След като членовете и гостите се сбогуват, срещата бива окончателно затворена.

*В зависимост от динамиката всяка среща и броят на присъстващите членове часовете могат да претърпят изменения.
 
 

Място

ВАРНА , България, Варна, Варна