Да опазиш Сребра невяста

Продължителност
Старт: Събота 08 Октомври 2022 19:00 Край: Събота 08 Октомври 2022 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

За първи път на голяма сцена:

„Да опазиш Сребра невяста“
(Rock storytelling под открито небе)

Един авторски спектакъл на Мирослав Моравски – МОРО.

СЮЖЕТ:
Постановката „Да опазиш Сребра невяста“ разказва за музиканта и певец Благун, който е поканен да свири на един стар обичай по пазене/даване на булката преди сватбата. По време на надсвирването обаче се появява и друг кандидат-жених, който май не е точно човек – и историята се заплита...

Представлението съчетава български фолклор, рок и авторски композиции.

Досега спектакълът е представян в рок клубове пред камерна публика, но дойде моментът, в който да се осъществи като мащабна среща между артиста и неговата публика. „Да опазиш Сребра невяста“ е част от „Коренуване“ – поредица от авторски музикални спектакли на Моро с истории, основани на легенди от българския фолклор. Светът на „Коренуване“ е населен с бардове и емигранти, русалии и научни работници, психолози, самовили и всякакви пътешественици.

УЧАСТВАТ:

Мирослав Моравски – МОРО – автор, китарист, певец, актьор
Беатрис Благоева – актриса
Мирослав Зографски – тъпан, ударни
Минчо Недев – бас китара

--------------------------------------------------------------------------
ВЗЕМИ ПОДАРЪК И СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Първите 533-ма души, закупили своя билет, ще получат подарък ексклузивен фен-запис на събитието + бонус сцени от случващото се зад кулисите, които няма да бъдат публикувани никъде другаде! Освен това ще могат да се възползват и от специалното предложение да бъдат част от фен-групата на „Да опазиш Сребра невяста“ във Фейсбук.

Как да участваш? - Купи билет, снимай го и ни пиши на fans@moro.bg, като посочиш имейла, с който си регистриран във Фейсбук, за да те добавим в групата.

Ако нямаш Фейсбук? - Купи билет, снимай го и ни пиши на fans@moro.bg. Когато сме готови със записа на събитието, ще ти го пратим по имейл.

Място

Античен театър , България, Пловдив,