Билети за CRADLE OF FILTH, Wednesday 13

Joy Station, България, София

CRADLE OF FILTH, Wednesday 13

Продължителност

Начало: 2024-03-05 19:00

Място

Joy Station, България, София

За събитието

ПОСЛЕДНИ  НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА CRADLE OF FILTH
НА 5 МАРТ В СОФИЯ


Шоуто
Necromantic Fantasiesще мине и през България!

 

Концертът на CRADLE OF FILTH, WEDNESDAY 13, SICK N’ BEAUTIFUL и американците DRIFT ще се състои на 5 март в столичния клуб Joy Station.

Програмата на вечерта ще протече в следния ред:
18:
00 – Врати
18:45 - 19.15 DRIFT 
19
:30 - 20.00 SICK N’ BEAUTIFUL
20:15 - 21.05 WEDNESDAY 13
21
:30 - 23.00 CRADLE OF FILTH

Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

От днес цените на последните бройки б
илети се продават на цена от 75 лева. Може да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

ВИП пакети, съдържащи подаръци, среща и автографи с CRADLE OF FILTH се предлагат на сайта на групата. Тези пакети не включват билети за събитието!

Всички лица до 18
годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба.
Събитието не е подходящо за деца до 7 годишна възраст!

ВАЖНО: При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, който е закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!