"CONFIDENCE" - Духовна беседа с Цветан Стоянов - дизайнер, реставратор, духовен ментор

Продължителност
Старт: Събота 29 Октомври 2022 16:00 Край: Събота 29 Октомври 2022 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

На 29.10.2022 г. ще се съберем в Регионалния център за съвременно изкуство "Топлоцентрала", София, от 16:00 ч., в зала 4, на първата по рода си в България среща и беседа с твореца на биологично изкуство, дизайнера, езотерик и духовен ментор Цветан Стоянов.

Сладкодумен разказвач, той ще ви грабне с дълбочината на познанието си за света. Цветан Стоянов е живял и творил в продължение на 24 години във Великобритания, като е работил за най-престижните аукционни къщи в света Сотбис и Кристис, за английския кралски двор и английския парламент.

Неговата школа Конфиденс, която развива най-напред в Лондон, е вдъхновила много негови ученици и последователи да променят разбирането си за живота. Срещата ни в София е гурме за ума и духа.

Човекът, прекарал девет години в изучаване на цветната пита на магарешкия бодил и достигнал по собствен път до стойността на златния ъгъл в спиралата, ще ни даде понятие за доза, мярка и лимит и ще подреди мирозданието в перфектна конструкция, изтъкана от любов и отговорност към живота.

Една наистина рядка въможност да се докоснем до Човека - творец и дизайнер. На живота. 

Организатор на събитието ЛИБРО КО ЕООД

Място

Топлоцентрала , България, София, Южен Парк II