CODE: X-MAS with Marcos Cruz, Spain & Max BG 25. Dec

Продължителност
Старт: Сряда 25 Декември 2019 23:00 Край: Четвъртък 26 Декември 2019 09:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Коледа идва и бързаме да ви съобщим нашия специален гост, който ще „освети“ club Code в празничната нощ. Той е близък до сърцето ни приятел, с него имаме не една или две истории, хиляди споделени моменти и стотици партита заедно. Пожелахме точно той да ни гостува през първата Коледа на клуба, защото е магнетичен, хипнотичен, завладяващ и истински обичан от всички нас.

Скъпи приятели, приветствайте Marcoz Cruz!

Не смятаме, че има някой от вас, който да не знае кой е? На кратко за него е, че се развива паралелно с историята на underground електронната музика в Испания. Маркуз е един от най-влиятелните и създатели през последните 10 години. Кариерата му взима решаваш обрат с излизането на световния му хит “I love you” (SerialKiller Vinyl), в който се припознават Deep dish и редица други глобални артисти.

▶️През 2007 той стартира собствен лейбъл Desertica Records, който се превръща в икона на звуците на deep tech house музиката. Професионално му развитие преживява ослепителна експлозия с турнета, които го отвеждат до всяко кътче на света – от зимната конференция в Маями до Източна Европа, Азия и Северна Африка.

В наши дни Marcoz Cruz е в разкошно състояние на зрялост, както в личен, така и в музикален аспект. Той все още притежава невероятна връзка с тълпата и сесиите му са пълни с хармония и радост.

Няма нужда да казваме, че преброяването започва на 2️⃣5️⃣.1️⃣2️⃣, когато ще пишем отсъствия на всеки, който не бъде в клуба.

❤️Приятели! Имате специална покана, защото традицията повелява да сме в Пловдив и да сме заедно!

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център