CODE: Global Zone Wally Lopez, Max 19 June

Продължителност
Старт: Събота 19 June 2021 23:00 Край: Неделя 20 June 2021 06:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

⬆️ Всички знаем колко високо е вдигнала летвата испанската електронна музика на световната сцена. Тя е еталон за качествена величина на звук и тон.

▶️ На 19 юни тон в Club CODE ще даде Wally Lopez!

Роден в Мадрид, Wally Lopez е един от пионерите на електронната музика в Испания.

✔️Започва кариерата си като продуцент през 2000 г., като стартира лейбъла Weekend Records и ремиксира изпълнители като Tiësto, Marco V, Valentino Kanzyani, Dirty Vegas, Bob Sinclar и Robbie Riviera. Много от записите му се публикуват успешно с известни лейбъли, включително Defected, Underwater, Yoshitoshi и Subliminal. През същата година той продуцира и първия си международен хит „Amman“, последван от 'Patricia Never Leaves the House' (и двата ремикса бяха рестартирани в TheFactoria) и „Disco Night“, изпълнявана по цял свят от Диджеи като Pete Tong, Hernan Cattaneo или Steve Lawler. По-късно дори го кръсти като „Мъжът на момента“ ...

През 2004 г. обаче музикалната кариера на Уоли Лопес придобива сегашното си измерение, след като създава ремиксът на ‘Just A Little More Love’ на Дейвид Гета. В ръцете на Уоли мелодията се превръща в световен хит и той се превръща в един от безспорните победители на наградите DJ Ibiza 2004. През тази добра година той започва резиденцията си в Pacha Ibiza, заедно с Дарън Емерсън и Тим Делукс, които комбинира с други резиденции, включително The End в Лондон, където свири до изпълнители като Fatboy Slim или XPress2. По-късно получава резиденции в Discotèque и Pacha в Барселона, Red Light и The Mix в Париж и Mynistri of Sound в Лондон и участия на фестивали, включително 10-та годишнина на Creamfields Liverpool, Creamfields Buenos Aires, Global Gathering, Exit Festival, Weekend Dance, Рок в Рио, пустинен фестивал Monegros и Creamfields Andalusia, като най-накрая постига настоящата си лятна резиденция, която мнозина смятат за най-добрата в света, Space Ibiza за партитата Be @ Space. Освен това Уоли има честта да бъде първият испански диджей, поканен да свири на концерт на Мадона (Севиля 08).

 

⏩Това е само една малка част от биографията на Wally Lopez, останалото той сам ще ви покаже на 19 юни в Club CODE.

✔️Събитието е част от Global Zone. Смятаме, че това определя нощта още по-ясно. :)

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център