CODE: AFRO Spirit guest Simone Vitullo (Italy) & Pacho / April 9

Продължителност
Старт: Събота 09 Април 2022 23:00 Край: Неделя 10 Април 2022 07:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

AFRO SPIRIT е концептуално събитие съчетаващо няколко стила музика като Afro, Organic, Ethno, Vocal & Tribal House. Не случайно за първото събитие сме поканили един нашумелите артисти в жанра Simone Vitullo от Италия, който обаче прекарва повечето време от годината в мексиканския оазис на денс музиката Tulum. Simone Vitullo е едно от най-завършените и талантливи италиански имена на новата вълна. Неговия музикален лейбъл GO Deeva ежемесечно оглавява Афро и Органик хаус класации в пристижните музикални портали като Beatport & Traxsource.
През последните няколко години той е участвал в едни от най-реномираните клубове като Ritter Butzke в Берлин, Wall и Do Not Sit On The Forniture в Маями, Sound в Лос Анджелис, Ministry of Sound and Egg в Лондон, Sankeys в Ибиса , Titilla/Cocoricò в Ричоне, Basement Club в Аржентина, Mantra в Киев, Pacha в Мюнхен, Drai’s After Hours в Лас Вегас, Duran Bar и Mono Bar в Москва, Bravalla Festival в Швеция, Amazon в Бразилия и много други.
Локалния съпорт е поверен на PACHO, който в продължение три години лансира новата вълна в поредицата от събития и предавания на живо AFRO House Fridays @ Club CODE
-Video link: https://youtu.be/fqgkZCKq4y0
 
Club CODE short Codex:
> Music Code: House, Tech House
> Dress Code: Art & Smart / Dress to Impress
> Social Code: Positive & Friendly
> Face Code: Always Smile
Reservation: 087 700 0030
>Entrance: 15lv on the doors, 10lv. early bird
> Open 11:00 pm – 7:00 am.
>> https://www.clubcode.bg/
>>https://www.facebook.com/clubcode.bg
#qualityclubbing #clubcodebg
#MUSIC #EVENTS #PARTY #NIGHTLIFE #PLOVDIV #BG #HOUSEPARTY

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център