CODE 54 Soul, Funk & Disco Event

Продължителност
Старт: Петък 25 Октомври 2019 23:00 Край: Събота 26 Октомври 2019 06:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

CODE 54 е провокация. CODE 54 е без задръжки. CODE 54 е твоята диско мечта.

Нощта на 25-ти октомври ще е пътуване във времето. Диско вълната в края на седемдесетте години на миналия век през призмата на култовия ню-йоркски клуб STUDIO 54 ще се пренесе в Пловдив.
Макар и съществувал по-малко от 3 години STUDIO 54 се превръща в еталон на нощния живот, където луксът и разкрепостеното поведение намират своя дом.
Ако обичаш секси танци, диско музика и блясък се предизвикай и ела да споделим една съвременна представа за тези отминали купонджийски години. Слагай лъскавия клин, шарените токчета, разроши косата си и остави задръжките си вкъщи, защото те очаква една дръзка нощ, за която ще се говори дълго.
DJ's са видните пловдивски пионери и колекционери на плочи: DJ SKILL, VISITOR Q и DJ TODD, които сме слушали много пъти, но никога заедно и то с мисия „диско истерията на 70-те“ изсвирена на грамофони.
Ще бъде епична и провокативка танцувална вечер с много блясък, шик и сексапил. Подготвили сме по нещо специално за всеки, който се постарае с дрес кода. За вдъхновение разгледай снимките в ивента. Разчитаме и на твоето въображение в аутфита ти, за да е още по-автентична атмосферата.
CODE 54 представя една съвременна алтернатива на диско вълната от миналия век.

---------------------------------------------------------------

> Open 11:00 pm - 6:00 am.
> Enter Fee: 15 lv at the Door, Presale: 10lv
>> https://www.clubcode.bg/
>> https://www.facebook.com/clubcode.bg/

Reservation: 087 700 0030

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център