CODE 54 Soul, Funk & Disco Event Part 5

Продължителност
Старт: Петък 28 Февруари 2020 23:00 Край: Събота 29 Февруари 2020 06:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Диско пътешествието, наречено 54, продължава на 28-ми февруари в Club CODE. И този път ще съживим атмосферата на партитата от 70-те и 80-те, вдъхновени от щастливия звук на онези години и декадентския шик на култовия нюйоркски клуб Studio 54 - превърнал се в парти институция за нула време.

Резидентите ни Skill & Visitor Q ще се разровят надълбоко в музикалните си колекции, за да пуснат най-свежите, живи и секси диско, фънк и соул парчета. До тях ще застане една истинска легенда на българската клубна сцена, любимият диджей на всички меломани, човек с 30 години опит зад пулта - Ilko! Той е резидент на емблематични клубове като Ялта, Спартакус, Червило, Mascara и Cubo, както и продуцент и ремиксатор повече от десетилетие, също и част от бандата Tri O Five. Последният му проект е Micro - магазин за плочи и пространство за събития, където е първотото ни парти в София - Micro 54. В сетовете си Ilko залага на елегантния funk, afrobeat и disco звук, така че можем да бъдем сигурни, че ще взриви дансинга в Club CODE!

Дрескодът отново е ЗЛАТНО и все така диско, така че дай воля на въображението си и се облечи зашеметяващо! Продължава и новата ни рубрика, предназначена за най-запалените музикални фенове, в която през първия час от партито представяме музиката на значими disco, soul и funk лейбъли.

Следи публикациите ни тук и на стената на 54, за да разбереш кой ще е този път или просто за малко парти вдъхновение.

***
> Open 11:00 pm - 6:00 am.
> Enter Fee: 15 BGN at the Door / Presale: 10 BGN

Pre-party @ Anyway Social Bar - 21:00

Presale promo tickets: COMING SOON

>> Биротерапия Пловдив / BeerTherapy Plovdiv, ул. "Гладстон" 5
>> Music Shop Ellectrica l Pioneer DJ Showroom, ул. "Абаджийска" 11
>> Vogue Vision - Plovdiv, ул. "Леонардо да Винчи" 14

>> https://www.clubcode.bg/
>> https://www.facebook.com/clubcode.bg/

Reservations: 087 700 0030

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център