CODE 54 Soul, Funk & Disco Event Part 4

Продължителност
Старт: Петък 31 Януари 2020 23:00 Край: Събота 01 Февруари 2020 06:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

След три изключително успешни партита, магията на диското, наречена 54, се завръща в Club CODE на 31 януари.

Зад пулта ще бъдат Visitor Q и Skill, които със замах ще ни покажат що е то диско, но този път няма да са сами. Към тях ще се присъедини Zimone - първият от поредицата ни специални гости, с които споделяме една любов към музиката на 70-те и 80-те.

Той е добре познат на софийската клубна сцена като резидент на Carrusel Club, част от екипа на Metropolis и съосновател на лейбъла за електронна музика Mekanika, студиото Octave Collective, както и набиращите голяма популярност диско и фънк партита The Jam и Щипка Soul. Освен всичко това, Zimone e страстен колекционер на house, soul, jazz, funk и disco музика, както и продуцент с перфекционистки подход към звуковия дизайн и продукция. Сетовете му са разнообразна комбинация от меки соулфул звуци, мръсен диско бийт и разчупени афро ритми с фънки привкус, които бързо ще ти изтъркат обувките от танци.

И този път, както досега, те предизвикваме да развихриш въображението си в избора на аутфит. Нека стилът ти бъде диско! За вдъхновение следи публикациите ни тук и на стената на 54.

***
> Open 11:00 pm - 6:00 am.
> Enter Fee: 15 BGN at the Door / Presale: 10 BGN

Място

Club CODE , България, Пловдив, бул. „Княгиня Мария Луиза“ 1 4000 Център