Билети за Chop Suey, Machine Head Uk

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

Chop Suey, Machine Head Uk

Продължителност

Начало: 2023-10-08 20:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

КОНЦЕРТЪТ НА CHOP SUEY И MACHINE HEAD UK Е ТАЗИ НЕДЕЛЯ

Вечер с най-доброто от творчеството на 

SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD!

Концертът на CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK, ще се състои тази неделя на 8 октомври в столичния клуб Микстейп 5. 

Вечерта ще протече при следната програма:

  • 19:00 – ще отворят вратите за публика
  • 20:00 - MACHINE HEAD UK 
  • 21:05 - CHOP SUEY
  • 22:20 – Очакван край 

CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK са ALL-STAR трибют групи на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD от Обединеното кралство. В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от DRAGONFORCE, барабанистът Андре Джойзи от BREED 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите ANTI-NOWHERE LEAGUE. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от CONFYDE и Рич О’Донъл от KARYBDIS. 

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност. 

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета!  

Предстои страхотна вечер с най-доброто от творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD! Бъдете там!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента цената на билета е 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба ще е 30 лева. 

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет. 

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба. 

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! 

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!