Часът на Земята: Благотворително парти и куиз на WWF

Продължителност
Старт: Събота 25 Март 2023 19:00 Край: Събота 25 Март 2023 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Часът на Земята - благотворително парти и куиз

Тази година на 25.03 за 17-и пореден път ще изключим светлините точно в 20:30, за да отбележим #ЧасътНаЗемята, посветен на опазването на планетата!

  По този повод те каним и на специално благотворително събитие – комбинация от стендъп комедия, музика на живо и куиз с интересни въпроси, свързани с дивата природа.

Цената на предварително закупен онлайн билет е 25 лв. Можеш да си купиш и на място в Club Mixtape 5 срещу 30 лв. Който и вариант да избереш, ще получиш малък подарък от нас на входа!  

За доброто ни настроение ще се погрижи нашият добър приятел Ники Станоев в ролята на водещ! На сцената ще излязат и още забавни комедианти и талантливи музиканти, които ще разкрием съвсем скоро. 

 Ако идваш специално за викторината, можеш да вземеш и приятели (позволяваме до 10 участника в отбор) или пък да участваш сам (и сам воинът е воин). Каквото и да избереш, те съветваме да следиш събитието, защото можеш да получиш важни подсказки за въпросите, които ще зададем на куиза.  

  Разбира се, подготвили сме и награди за най-заслужилите!  

Очакваме те!

____________________________________________

* Събитието е подходящо за лица над 18 години! Присъствието на деца се допуска само с родител/настойник и попълнена декларация за придружител - https://bit.ly/3i7sNEv 

 

Организатор на събитието: Еври Найт Ивентс ЕООД

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia