Carnavalesque in Wonderland

Продължителност
Старт: Събота 04 Март 2023 20:00 Край: Събота 04 Март 2023 23:55

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Супер партито на годината със специалният гост от Милано, Италия - DJ Valentino Sirolli, Mike Diamondz, 100 Kila, Димчо, Mom4eto, Дара, Атанас Колев, Торино и Пашата, DJ Theo, DJ Mario, RUDLESS, резидентите на Showroom DJ Thedius & Innerpulse, Балет Нова, и още много други артисти.

Очаква ви една забележителна фестивална вечер в духа на Tomorrowland с изумителен сценичен декор в стил "Алиса в Страната на Чудесата", актуални световни хитове, ремиксирани хитове от миналото и музика, която ще ви накара да танцувате, както никога! Тонове конфети и специални ефекти, талантливи артисти, като специалния гост от Милано, Италия - DJ Valentino Sirolli, Mike Diamondz, 100 Kila, Димчо, Mom4eto, Дара, Атанас Колев, Торино и Пашата, DJ Theo, DJ Mario, RUDLESS, резидентите на Showroom DJ Thedius & Innerpulse, Балет Нова, и още много други артисти, които се очаква да се присъединят в това вдъхновяващо шоу. Едно спиращо дъха събитие, което ще ви накара да се почувствате наистина прекрасно.

 

Фестивалното парти "CARNAVALESQUE WONDERLAND" ще се състои в АРЕНА РУСЕ на 4-ти Март от 20:00ч. Това събитие е специално подготвено за вас млади и пораснали любители на клубната музика от всички жанрове.

Сценичният декор ще ви пренесе във фантастичен свят, където може да дадете воля на истинската си същност да блесне. Вечерта на 4 Март ще бъде изпълнена с енергия и вълнение!

Но истинската магия на събитието се крие във вас и вашето въображение да се подготвите за истински парти карнавал с парти костюм, маска, шапка или просто парти очила.

ARTWORLD FESTIVAL ви кани да прегърнете своята индивидуалност и да бъдете неотразими!

Бъдете смели, дръзки, уникални. Не пропускайте най-голямото денс парти събитие за годината. Доведете приятелите си, направете си шантава прическа и се пригответе да танцувате до късно. Нашият професионален фотографски екип и въртяща се 360 градусова "slow motion" парти камера ще запечата за вас незабравими моменти в уникалната парти обстановка безплатно! Вижте примери на тази нова технология https://www.youtube.com/watch?v=T9d6ym55VII

 

Нямаме търпение да ви посрещнем в АРЕНА РУСЕ на 4-ти Март, нека истинската ви същност блесне като супернова!

 

Важно! Лицата с ненавършени 14 години могат да присъстват на фестивала след 20:00ч. само с пълнолетен придружител и декларация за придружител, която трябва да бъде попълнена и подписана при влизане в зоната на фестивала. 

Отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Повече информация за условията на фестивала за придружител може да прочетете в нашите "Общи Условия" точка 5 на нашия уебсайт https://www.artworld-festival.com/deklaracia "Достъп за непълнолетни лица". На входа на събитието ще има разпечатани декларации за придружител, които може да попълните на място. За ваше удобство, препоръчваме ви да разпечатате декларацията предварително и да подпишете на входа, за да не се създава опашка.Може да изтеглите декларацията за придружител от този линк: Декларация.

 

Организатор на събитието е Клуб Мениджмънт ЕООД

 

Място

ОЗК Арена Русе , България, Русе, бул Липник 3