Camino de Voz // Пътят на Гласа

Продължителност
Старт: Неделя 06 Ноември 2022 12:00 Край: Неделя 06 Ноември 2022 17:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

CAMINO DE VOZ // ПЪТЯТ НА ГЛАСА

Пътят на гласа е едно пространство, в което Сандра Санджиао и Константин Кучев заедно ще ви покажат пътя към свободата и чистотата на изразяването. Ще експериментираме чрез дихателни техники и изследване на връзката между гласа и тялото, за да успеем да се свържем със звука на собствения си глас. Диханието - опората на живота, тялото - инструмента, който ни позволява да освободим гласа и съществуването си, а играта с гласа - една техника за себеоткриване и терапия. 

Сандра вече няколко години изследва работата с гласа като техника на самолечение и терапия, начин да успокоим притесненията си и да намерим тишината в себе си. Следвайки интуицията си, тя успява да ни пренесе в пространство, в което да открием и да изразим себе си с уникалния си глас и да се лекуваме с негова помощ.

Всеки от нас има свой звук, различен от всеки друг, уникален и неповторим. Заедно тези гласове, обединени, създават хармонията на вселената.

Този звук е гласът на корена ни, интимен и спонтанен израз на това, което сме, на това, което чуваме във всеки един момент.

Individual vocal sessions // Индивидуални вокални сесии

Сандра Санджиао ще предостави възможност на десет от вас да изпитат силата на лечебния ѝ глас в индивидуални вокални сесии. Пеенето, както тя го възприема, не цели да звучи красиво или правилно - най-важната мисия на песента, както тя казва, е да ни излекува и покаже къде в тялото ни има блокажи. По време на индивидуалната ви сесия с нея, ще имате шанса да преоткриете звука на тялото си чрез индивидуално изследване, в което тя ще ви насочи. 

Вокалната сесия е място за „настройване“ на дисхармонията, с която тялото ни е свикнало, откриване на звука, който напълно изразява същността ни и изживяване на собствения ни път на повторно свързване със собствения ви глас всеки път, когато го забравите.

Сесията е с продължителност 60мин. и по твое желание може да бъде повторена или продължена в следваща сесия - един вид терапевтично изживяване, което тя е създала за теб самия след опознаване на твоят собствен ритъм и звук. 

Организатор на събитието Лайон Корпорейшън ООД

 

Място

Топлоцентрала , България, София, Южен Парк II