Билети за B.quiet - Raise your Vibrations

"Sunset Paradise" рууфтоп, България, София

B.quiet - Raise your Vibrations

Продължителност

Начало: 2019-06-27 19:00

Място

"Sunset Paradise" рууфтоп, България, София

[Позвънете на телефон 0885053634, когато пристигнете :)]

За събитието

B.quiet не е просто поредица от събития. B.quiet  е общност, семейство, свързано от желанието си за по-осъзнат и наситен с щастие живот.

Събираме се всеки месец, на различна локация и с различен гост лектор от България или света, за да можем заедно да си дадем времето и пространството да успокоим мислите си, избистрим ума си и да открием това, което ни помага да бъдем по-свързани със себе си и света. Да открием какво ни прави по-щастливи, спокойни и балансирани и как не само да го постигаме с лекота, но и да го превърнем в навик. В ритуал.

Темата на срещата ни този месец е “Raise your vibrations”.

Цялата вселена се състои от вибрационни честоти и енергия. От чаша кафе, която пием сутрин до малките клетки в сърцето ни, от рождащата се в тази секунда звезда, до цветето, което разцъфва навън - всичко това е направено от енергия, която вибрира.

Но какво означава “да повишим вибрациите си”?

Да повишим вибрацията си, означава, просто, да вземем осъзнатото решение да излъчваме по-добри вибрации. Да насочваме мислите си в положителна посока, да започваме действия на база добри намерения и да правим прости дела, подбудени от доброта и любов. Но освен за мислите, чувствата и делата ни, ще си говорим и за телата ни, тъй като те, както и всеки един от органите ни също вибрират на определена чистота. Знаейки това, ще обсъдим и кои храни могат да ни помогнат да повишим вибрациите на тялото и нивото на енергията ни. 

За повече детайли за събитието и новини за него, моля вижте събитието във Фейсбук

За да станете част от семейството и да сте едни от първите, които разбират за събитията ни, последвайте ни във Фейсбук и Инстаграм