BORKNAGAR

Продължителност
Старт: Петък 26 August 2022 19:00 Край: Петък 26 August 2022 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

BORKNAGAR ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС!

BGTSC представя: концерта на BORKNAGAR , който ще се състои на 26 август 2022 година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от регионално турне с репертоар, включващ най-доброто от творчеството на групата от Норвегия.

Билетите ще влязат в продажба този понеделник, онлайн и в мрежата на Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да  бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет.


Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да  изтегли онлайн в дните преди събитието.
Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!


ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки  закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!


BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“, подкрепящи Етичния кодекс за  дейността на организаторите на концерти в България!


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.
Предстои обявяването на допълнителна информация!

Популярна песен:
 

 

Организатор на събитието BGTSC events

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia