Божествени Български Ритми

Продължителност
Старт: Събота 08 Април 2023 19:00 Край: Събота 08 Април 2023 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Първата Българска онлайн телевизия „Божествени Български Ритми“ – BBRTV - London чества 10 години от създаването си с тържествен концерт на 8 април 2023 година в Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново от 19:00 часа. В концерта ще вземат участие: певицата Симона Загорова, имитаторът на Тодор Колев Крум Крумов, дуетът Крис и Велин, невероятните момичета от Оriental show ЕМИРА, ДЖУНИЪР БЕНД, ТК ЗОКИ, Професионален фолклорен ансамбъл ИСКРА, както и още много звезди в танцовото, музикално и певческо изкуство.

 

 

 BBRTV - London е основана на 10.04.2013 в Лондон, Великобритания с цел обединение на всички българи по света чрез изконните български традиции и култура. Вече 10 години група ентусиасти работим за развиването и надграждането на телевизията, като присъединяваме все повече поддръжници за осъществяването на каузата.

Това, което сме подели като инициатива и вече го правим, е продиктувано единствено и само от любовта към Родината. Имаме много цели и сме реализирали част от тях, въпреки трудностите! Ние знаем много добре, че народ, който не поддържа традициите си, е обречен на забвение! Затова искаме да поддържаме жив българския дух не само в България, а и у сънародниците ни извън пределите на Родината; да предадем обичаите и традициите си на поколението българчета, които растат на чужда земя, да направим така, че те да не забравят кои са и откъде идват! Длъжни сме, длъжници сме – на славната ни история, на поколенията преди нас, на потеклото си и на поколенията, които ще продължат това потекло. Не трябва да позволяваме глобализацията да ни заличи, защото ние сме нация с богата история, култура и традиции, светът има нужда и от нас!

 

Място

МДТ Константин Кисимов Велико Търново , България, Велико Търново, Бул. Васил Левски 4