Билети за БЛУС ЗА ТЕБ, ДЖАЗ ЗА МЕН, СОУЛ ЗА ДУШАТА

Клуб Studio 5, България, София

БЛУС ЗА ТЕБ, ДЖАЗ ЗА МЕН, СОУЛ ЗА ДУШАТА

Продължителност

Начало: 2018-03-15 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Нещо ново, нещо познато, нещо ,което ще ви развълнува! Ще ви накараме да танцувате и пеете с нас, защото с нас всичко се прави с #смноголюбов! ❤
Здравейте, ние сме бенд БЕЗ ИМЕ, очаквайте ни в Студио 5 на 15 март от 19:00 ч. ,за да си направим едно много яко Парти!!!
Музиката е любов, тя е част от нашия живот и е до нас във всякакви моменти от ежедневието ни! Приготвили сме Ви три уникални стила, които сме съчетали с едни от най-любимите песни за всички времена. Ще чуете песни на Рей Чарлз, Стиви Уондър, Арета Франклин, Франк Синатра, Елла Фиджералд, Джаксън Файв и много други велики! Тази седмица мотото е ЛЮБОВ! Ние ще ви дадем много чрез нашата музика, а вие носете много усмивки!Рецептата за яко парти е в нашите ръце!

Лиляна Пенчева - вокал
Вили Миленина - вокал
Йордан Василев - барабани
Илин Илиев - китара
Никола Николов - бас

Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!