Благотворителна литературна вечер с Наталия Георгиева @ District Sofia

Продължителност
Старт: Сряда 22 Февруари 2023 20:00 Край: Сряда 22 Февруари 2023 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

На 22.02.2023г. Ви каним на едно по-различно събитие, в подкрепа на фонда за жените, жертва на домашно насилие на Фондация BCause.
 
Наталия Георгиева е автор на стихосбирката „Мисъл в пет минути самота“ издадена през 2021 г . от издателство „ Либра Скорп “. Родена е и израстнала в град Ловеч. Пише както поезия така и проза. Има участие в редица литературни конкурси . Започва да пише още по време на тинейджърските си години, вдъхновена от първите си любовни трепети и несподелената любов. Първи стъпки в музиката прави по време на следването си в гр. Варна и е възпитаничка на Варненската музикална школа като първите и самостоятелни сценични изяви са под  ръководството на Маестро Иван Кръстев. В момента продължава своята музикална подготовка в Bird Road Studios. В репертоара и са включени популярни български и чуждестранни песни. Гласът и е нежен и лиричен, каращ те да се отпуснеш  в нейната меланхолия, а после да затанцуваш с нея в ритъм повлиян от емоцията.
 
Нюанси самота
 
Събудих се тази сутрин,
прегърната в теб, Любов.
Отворих очи и проумях,
че ти си силует.
Отзвук на странните нюанси
на моята самота.
 
На литературна вечер, авторката Наталия Георгиева ще представи дебютната си стихосбирка „Мисъл в пет минути самота“, както и няколко музикални изпълнения.
 
 (100% от събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на фонда)
 
На събитието ще можете да закупите дебютната стихосбирка на Наталия Георгиева „Мисъл в пет минути самота“, като 2,00лв. от всяка продадена книга също ще бъдат насочени към фонда.
 
Организатор на Събитието е Наталия Георгиева

Място

District Cafe & Bar , България, София, бул. „Цар Борис III“ 109, 1612 Хиподрума, София