Билети за БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Клуб Studio 5, България, София

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Продължителност

Начало: 2018-03-23 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

В концерта ще участват:

Теди Кацарова
Яна Чакалска
Славин Славчев
Ники от "НИКО"
Мартина Иванова
DJane Monique

водещ: Наско от БГ радио

Здравейте приятели. Повечето от вас ме познават. Аз съм Боби. Преди няколко години катастрофирах зверски с мотор. Лекарите ме бяха отписали и не даваха надежда, че ще движа нещо от тялото си, но с много воля и рехабилитация възвърнах двигателните си функции в ръцете и торса. Лекувам се в Русия (Москва) и за да започна да движа краката си и да ходя отново сам ми е нужна още малко от вашата подкрепа. Разчитам на Вас, добрите хора, да повярвате в мен и да ме подкрепите като дойдете на благотворителния концерт за мен в Студио 5 на 23 март в 18:30 часа. Ще ви очаквам приятели!

Вход: 
10,15,20лв.
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!