Билети за Bg Vintage - съвременното и елегантно лице на българската музика

Клуб Studio 5, България, София

Bg Vintage - съвременното и елегантно лице на българската музика

Продължителност

Начало: 2019-03-09 22:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА BG VINTAGE - съвременното и елегантно лице на българската музика, здраво стъпило на най-добрите музикални примери от миналото.

В основата на BG VINTAGE е възраждането на красивата градска и популярна българска музика - от 20-те години на 20 век до днес, както и обогатяването й със съвременна авторска музика на български език.

Лицата на BG VINTAGE са млади, изключително талантливи музиканти, чиято енергия завладява сетивата. С професионалните си изпълнения и безупречната си визия те превръщат BG VINTAGE в продукт с високо културно съдържание и потенциал за устойчиво развитие.

BG VINTAGE е емоционалният мост между публика от различни поколения. Репертоарът на BG VINTAGE е достъпен и привлекателен за новото поколение, и носи надежда, сладки спомени и радост на по-възрастните хора.

BG VINTAGE е естествената последваща творческа и професионална стъпка за екипа на проекта – Михаил Йосифов, Вера Шандел и Елисавета Петрушева, които от години работят за популяризирането на красивата музика и на винтидж културата в България. Това са хората, които стоят зад създаването и развитието на първото вокално женско суинг трио у нас – Sentimental Swingers, както и зад поредица от интимни и по-мащабни срещи на българската публика с музиката от златните години на суинга.

В музикалната основа на BG VINTAGE е новият творчески поглед на един от най-добрите български музиканти - Михаил Йосифов - съвременен музикант с изключително много опит в различни жанрове – като изпълнител, аранжор и композитор.

Врати: 22:00 ч.
Начало: 22:30 ч.

Вход ученици, студенти и пенсионери: 8 лв. (на място след направена резервация по телефона)
----------------------------------
*Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)