Билети за Bg Vintage - съвременното и елегантно лице на българската музика

Клуб Studio 5, България, София

Bg Vintage - съвременното и елегантно лице на българската музика

Продължителност

Начало: 2018-11-17 22:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

С гордост посрещаме на сцената на Studio 5
 
КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА BG VINTAGE - съвременното и елегантно лице на българската музика, здраво стъпило на най-добрите музикални примери от миналото.
 
Представен за първи път през май месец тази година, в основата на BG VINTAGE е възраждането на красивата градска и популярна българска музика - от 20-те години на 20 век до днес, както и обогатяването й със съвременна авторска музика на български език.
 
BG VINTAGE е емоционалният мост между публика от различни поколения. Репертоарът на BG VINTAGE е достъпен и привлекателен за новото поколение, и носи надежда, сладки спомени и радост на по-възрастната аудитория.
 
Гарантираме, че ще пеете с нас от първата до последната песен. От "Снегът на спомена", през "Синьо", та чак до "Казано честно". А ако още не си припявате постоянно новата авторска песен на тандема "На моята тераса", то това със сигурност ще е факт след 17-ти ноември :)
 
А останалото.... останалото е приятна изненада, поднесена с вкус и стил от млади и талантливи музиканти под вещия надзор на един от най-добрите съвременни български музиканти - Михаил Йосифов.
 
Врати: 22:00 ч.
Начало: 22:30 ч.
 
Предварителна продажба www.bilet.bg: 15 лв.
Вход на място: 15 лв.
Вход ученици, студенти и пенсионери: 8 лв. (на място след напрравена резервация по телефона)
----------------------------------
*Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)
***Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, единственият вариант е с резервация на тел. 0887 934 335
----------------------------------
За проекта:
 
Лицата на BG VINTAGE са млади, изключително талантливи музиканти, чиято енергия завладява сетивата. С професионалните си изпълнения и безупречната си визия те
превръщат BG VINTAGE в продукт с високо културно съдържание и потенциал за устойчиво развитие.
 
BG VINTAGE е естествената последваща творческа и професионална стъпка за екипа на проекта – Михаил Йосифов, Вера Шандел и Елисавета Петрушева, които от години
работят за популяризирането на красивата музика и на винтидж културата в България.
 
Това са хората, които стоят зад създаването и развитието на първото вокално женско суинг трио у нас – Sentimental Swingers, както и зад поредица от интимни и по-мащабни срещи на българската публика с музиката от златните години на суинга.
 
https://www.youtube.com/watch?v=SNur3pHNnCs
http://bnr.bg/post/101014812
https://www.bnt.bg/bg/a/proektt-bg-vintage-predstaven-ot-mikhail-yosifov-i-vera-shandel