Билети за BALKAN BEATS NIGHT

Клуб Studio 5, България, София

BALKAN BEATS NIGHT

Продължителност

Начало: 2018-03-27 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Веселин Митев, "Исихия"
Николай Иванов, "ОМ"
Петър Йорданов - Бъни, "Оратница"
Константин Кучев, "Основно ветрове"

BALKAN BEATS NIGHT, World ethno session

   В музиката им се преплитат стилове от древността и съвремието, от различни времена и пространства. В основата ѝ е необикновеният, трансцедиращ звук на хенг-дръма. Ще чуете индийски ситар, цигулка, арменски дудук, каба гайда, овал и looper в търсене на нов музикален диалог без ограничения.

   Веселин Митев е вокал и гайда в групите "Кайно Йесно Слонце" и "Исихия", както и в много други етно проекти с корени и дълбока любов към българския фолклор и църковно-славянската музика.

   Николай Иванов (Nikolai Ivanov OM/Artist, composer, musician) е автор на музиката на над 50 филма, участник в многобройни проекти в Европа, Азия, Далечния Изток, Африка, Арабския свят. През 1991 създава първата етно амбиент група „ОМ” и досега развива последователно синтетичен “CROSSS CULTURE” музикален стил. Има издадени над 25 CD в Германия, Франция, Унгария, Норвегия и България.

Петър Йорданов-Бъни (BunyVerse / Music Page) е добре познат от група „Оратница“, с която е обиколил повечето световни фестивали в Европа, Азия, Далечния Изток. Свири на разнородни перкусионни инструменти като кахон, хенг дръм, джембе, тарамбука, тъпан и др. Пресъздава елементи от фолклора ни по един модерен и лесно достъпен начин.
   
   Константин Кучев е импровизатор, певец и цигулар в музикални и театрални проекти като "Основно Ветрове", "Разходка по луната", "Strawberry Finns", театър "Тук и сега".

Вход: 
10лв.
След като закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!