Билети за Бакхус FISH Fest

Пазар Ситняково, България, Сифия

Бакхус FISH Fest

Продължителност

Начало: 2019-10-19 10:00

Място

Пазар Ситняково, България, Сифия

За събитието

Хей, хей, хей. Емоциите в сърцата ни се разбиват като морска пяна върху созополските скали и не можем да сдържим вълнението си да ви поканим на невероятния и единствен по рода си рибен фестивал в София - Бакхус FISH Fest 2. ~~~
Започваме с най-разнообразна прясна риба, див улов, големи риби, малки, черноморски, средиземноморски, черупчести, мекотели, веян паламуд, миди, стриди, супа от омар, рибни бургери, сашими, раци, октоподи, азиатски изкушения и изобщо още много в този дух, продължаваме през селекция страхотни напитки с балончета или без... и завършваме с музика, много музика, приятели, настроение.
Та, това, което искаме да ви кажем е, че тази година Fish Fest се разраства - повече дни, с повече изложители и на нова локация - под навеса нa Пазар Ситняково.
Благодарим ви, че ни помагате заедно да развиваме кулинарната сцена в София и да продължим каузата да превръщаме пазарите ни в адски апетитна дестинация (макар и за уикенд).
Обещаваме ви, че за 19 и 20 октомври, заедно с безкомпромисната ни селекция изложители, ще извадим най-доброто от водата, за да ви го поднесем в сготвен, пресен, суров, течен, ароматен и "изяж ме" вид.
Не изпускайте да дойдете в златната среда на октомври на нашето рибно, фестивално приключение.

~~~
Следете ни за нова информация тук. ♥

За повече информация или желание за участие моля да ни пишете editorial@bacchus.bg или се обадете на номер 024615481.

Благодарим на партньорите ни ♥
Пазари Изток ЕАД
Метро Кеш Енд Кери Еоод
Mastercard
http://divino.bg