Билети за Back To The Unity Vol.11

Маймунарника, България, София

Back To The Unity Vol.11

Продължителност

Начало: 2018-06-02 18:00

Място

Маймунарника, България, София

Борисовата Градина

За събитието

Традиционно, това е мястото където всички сме заедно – ЗА ЕДНО – ЗА КАЧЕСТВЕНАТА И НЕОПЕТНЕНА БГ МУЗИКА.

АКО ОБИЧАШ БЪЛГАРСКИЯТ ХИП ХОП - ТОВА Е ТВОЕТО МЯСТО!!!

Силата е в традицията. Тя обединява хората. Кара ги да се чувстват вечно млади. Традицията е в Back To The Unity. 10 издания зад гърба ни тласкат единствено към нови върхове за покоряване и още хиляди щастливи сърца. В 11-тото издание ще пуснем рапа на свобода в гората и ще оставим маймуните да скачат от клон на клон.
На арената отново ще се редуват поколения доказани и доказващи се изпълнители. И независимо от годините им, всички те ще бъдат млади за една нощ. Извън сцената ще има още куп талантливи хора, които ще демонстрират своите творения и умения, а ако имате малко повече късмет – може и да ви научат на нещо. Back To The Unity не само обединява, а възпитава. Там няма единствено да слушате музика, а ще видите Хип Хоп. 

WE ARE MANY, WE ARE STONG, ..WE ARE HIP HOP!!! 

За трети път ще сме НА ОТКРИТО В ПАРКА - Борисова Градина, Маймунарника! Мястото е перфектно за провеждане на един уникален Хип Хоп форум - с капацитет 2500 души, 3 бара, стена за графити, мултимедия и всичко необходимо за едно голямо UNITY.
В събитието ще се включат артисти от цялата страна, обхващащи всички сфери на Хип Хоп-а, и не само :
MC'S / B-BOYS / DJ'S / GRAFFITI ARTISTS / BEATBOX ARTISTS / FREERUN DEMO'S / TATTOO'S DEMO 


ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗПЛАТНИ PASS-ОВЕ, ИГРИ И АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СВЪРЗАНО С BACK TO THE UNITY VOL.11 THE MISSING LINK 

МНОГО СМЕ,
СИЛНИ СМЕ,
..ХИП ХОП СМЕ!!!