b.quiet - How to embrace change

Продължителност
Старт: Понеделник 29 June 2020 19:00 Край: Понеделник 29 June 2020 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

За Събитието:
 

За Събитието:

Независимо дали го осъзнаваме или не, всичко постоянно се променя - околната среда, времето, икономиката, технологиите, обществото, културата, приятелите и семейството ни, тялото ни…..всичко. И колкото по-добре осъзнаваме, приемаме и преминаваме през промените в нашият свят, толкова по-позитивен, градивен и обогатяващ живот можем да живеем.

За някои хора идеята за постоянна и непрекъсната промяна е ужасяваща, защото промяната често включва риск и/или загуба - понякога на нещо голямо, като къща, работа, пари, приятели, семейство или просто загубата на нещо малко, но удобно и познато.

Всеки един от нас е преживявал някаква промяна. Какво ако вместо да погледнем на промяната като нещо, от което да се страхуваме или притесняваме, гледаме на нея като на ново приключение, което има потенциал да подобри нас и живота ни…..

Не е ли промяната точно това: възможност за нас да изпитаме нещо ново, да научим нещо ново, да израстнем, да се развием и кръгозорът ни да бъде разширен.

● ● ●
 
29 юни
19:00 - 21:00
Цена: 20лв
Локация: Локацията е тайна и ще бъде оповестена в деня преди събитието във Фейсбук и Инстаграм профилите на b.quiet 
 
● ● ●
 
ЗА "b.quiet"
 
"b.quiet” е поредица от събития и общност oт хора, свързани от желанието си за по-осъзнат и наситен с щастие живот.
Събираме се всеки месец на различна локация и разглеждаме различна тема, свързана с предизвикателствата и възможностите, пред които животът ни изправя, а накрая медитираме заедно.
 
Не е нужно да имаш предишен опит с медитацията, за да участваш. Всеки е добре дошъл.

Място

Secret Rooftop location , Bulgaria, Sofia, Secret rooftop location, Sofia, Bulgaria