b.quiet - How connecting with nature can make us more mindful

Продължителност
Старт: Събота 01 August 2020 19:00 Край: Събота 01 August 2020 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

???? "Природата е намислила да създаде от вас нещо много хубаво – не ѝ противодействайте. И когато се радвате, и като страдате, и като падате, и като ставате, и като се раждате, и като умирате – каквото и да става с вас, имайте пълна вяра, че това, което тя прави, е за ваше добро." - Петър Дънов
 
???? Представи си как медитираш на скала над морето. Вятърът гали лицето ти, а в теб попива шумът на вълните. Чистият въздух ти напомня да дишаш по-дълбоко и да се наслаждаваш на всеки дъх. Нищо не е по-завладяващо от природата.
 
???? Този месец обединяваме сили с Ritual Gatherings, за да ти предложим незабравимо преживяване на морския бряг. Ела с нас и усети магията на природата. Остани след това и бъди част от специалното издание на Ritual Gatherings тази година, което ще е в тесен кръг и в пълна хармония с природата.
 
● ● ●
 
1 август
19:00 - 21:00
Цена: 20лв
 
???? Нос Акин, Черноморец.
 
● ● ●
 
ЗА "b.quiet"
 
“b.quiet” не е просто поредица от събития.
“b.quiet” е пъстра общност от хора, обединени от желанието си за по-осъзнат, смислен и наситен с щастие живот.
Събираме се всеки месец на различна локация и разглеждаме различна тема, свързана с предизвикателствата и възможностите, пред които животът ни изправя, а след това отделяме време, за да медитираме заедно. Време, в което да работим над своето внимание и осъзнаване, защото медитацята е това - работа с ума и неговите 2 най-важни функции.
 
Не е нужно да имаш предишен опит с медитацията, за да участваш. Всеки е добре дошъл!

Място

Нос Акин , България, Черноморец,