Билети за АТИЛА 20 години + Специални гости / 20.04 / Club Mixtape 5

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

АТИЛА 20 години + Специални гости / 20.04 / Club Mixtape 5

Продължителност

Начало: 2024-04-20 21:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

МС АТИЛА е със статус на легенда сред феновете на алтернативната ХИП ХОП сцена. На 20.04 авторът на 10 албума и повече от 20 сингли ще празнува своята 20 годишнина от началото на пътя си като хип хоп артист. Това няма да е просто концерт. Това ще бъде един рап спектакъл преминаващ през различни творчески етапи, фази и теми вълнували МСто през последните 20 години.

Очертава се пътуване през най-силните и любими на феновете парчета. Ще има специални гости, които ще се включват за общи изпълнения – митичното ъндърграунд SHANO CREW повлияло на 2 поколения фенове на твърдия рап, бунтара с микрофон PRIM и най-актуалните и безпощадни МСта на сцената – SECTA & HOMЕLESZ. Естествено няма как да има парти без най-атрактивната дама в родния хип хоп – безкомпромисната DJ AKASHA. На дансинга пък специални гости на АТИЛА ще бъдат би-боите машини от NоName crew, сред които е и би бой номер в България в момента – световно-признатия SUPERVEN.

На 20.04 АТИЛА ще разкаже с музика тези последни 20 години. Събитието се очаква с интерес, защото изпълнителят се потопи в кариерата си на кино режисьор и с днешна дата прави само специални концерти. Това е подарък за феновете. 

Очаква се изключителна вечер за българския хип хоп. Селекция от най-ударните и любими песни на 2 поколения фенове, страхотна енергия и заряд. В ерата на изпълнители еднодневки, пеене на плейбек и рекламни трикове, ще напомним на публиката, какво значи ХИП ХОП Култура на живо – МСта, Диджей и Би-бойс на най-високо ниво.

 

18+

 

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

 

📌Клубът не работи с резервации.