Astro World

Продължителност
Старт: Неделя 28 May 2023 10:00 Край: Неделя 28 May 2023 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

???? Пригответе се за най-голямото и вълнуващо астрологично събитие в България!
???? Събрали сме на една сцена най-известните имена в сферата! 
♋️ Нашият семинар е предназначен не само да ви даде цялостно разбиране на всички видове астрология, които съществуват, но също така добавяме уникален щрих с арт базар и специална детска зона с професионални аниматори. 

???? Присъединете се към нас за завладяващо поднесена информация, комуникация и забавление. Известни астролози, учители и практици на световно ниво ще споделят своите знания и прозрения за различни астрологични системи, техники и приложения. От Запада до Изтока, от древността до съвременността, ние сме покрили всичко.

???? Но това не е всичко!
Нашият АРТ БАЗАР ще включва широка гама от щандове с уникални продукти и услуги, от кристали и карти таро до ръчно изработени бижута и природосъобразни продукти.

И ако мислите, че не може да дойдете, защото сте с децата си - не се притеснявайте, погрижили сме се и за това. Нашата специална детска зона ще разполага с професионални аниматори, които ще забавляват и обучават децата в специално пространство. Ще можете да се потопите напълно в семинара, докато вашите малчугани се забавляват и научават нови неща. 

Тази екстра може да бъде закупена в секция билети.

???? Ще покрием широк спектър от астрологични теми, включително:

✅ Натална астрология: Как да тълкуваме рождените карти и да разберем уникалните потенциали и предизвикателства на всеки индивид.
✅ Мунданна астрология: Как да приложим астрологията към световни събития, политика и икономика.
✅ Прогностична астрология: Как да прогнозирате тенденции и събития с помощта на планетарни транзити, прогресии и други техники.
✅ Астрология на взаимоотношенията: Как да анализирате и сравнявате диаграми, за да разберете съвместимостта, комуникацията и динамиката между индивидите.
✅ Медицинска астрология: Как да използваме астрологията за идентифициране на здравословни проблеми и потенциални средства за защита.
✅ Финансова астрология: Как да приложим астрологията към инвестиционни и бизнес решения.

✅ Освен лекции и семинари, ще имаме и интерактивни сесии, групови дискусии и възможности за работа в групи. Ще имате много възможности да задавате въпроси, да споделяте своя опит и да се свързвате с други ентусиасти на астрологията.

???? Това е единствено по рода си събитие, което не искате да пропуснете!

❗️ Регистрирайте се сега и си осигурете място в най-големия астрологичен семинар + арт базар в България!

Място

Пиротска 5 ивент център , България, София, Ул. Пиротска 5 1000 София Център