Билети за Assess After Hours, Модул 6 - Assess 2 Grow - Първа сесия „Самоанализ на организационно-управленския талант"

Assess, България, София

Assess After Hours, Модул 6 - Assess 2 Grow - Първа сесия „Самоанализ на организационно-управленския талант"

Продължителност

Начало: 2019-09-25 18:30

Място

Assess, България, София

Бизнес Център "Витоша", зала 24

За събитието

 

Assess 2 Grow - Първа сесия „Самоанализ на организационно-управленския талант. Аспект 1 от 120: СВОЕВРЕМЕННО ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ"

 

 

Това е шестият модул от програмата на АСЕС "Afterhours Workshops". Тази програма представлява серия от ежеседмичните вечерни уъркшопи за представяне на нови инструменти за  групова работа, диагностика,  бизнес симулации, тренинг ролеви игри, управленски и консултативни техники.

Уъркшопите в ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019 са насочени към специалисти в управлението и развитието на човешкия капитал, специалисти по управленски тренинг, коучинг, организационни консултанти, бъдещи и действащи бизнес лидери и мениджъри.

  • Време и продължителност: всяка сряда, 3 часа, с начало 18.30 ч.
  •      
  • Място на провеждане: Бизнес център „Витоша”, бул.Черни връх 47, зала 24.
  •  Анотация:

В първия тричасов уъркшоп от специализираната поредица "Assess 2 Grow" се представя диагностично-консултативната рамка за анализ и развитие на един от основните аспекти на организационно-управленския талант на съвременните ефективни лидери и мениджъри - "СВОЕВРЕМЕННОТО ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ". 

Поредицата "Assess 2 Grow" ("Оцени, за да развиеш") насърчава участниците в нея да са по-саморефлексивни и отговорни в упражняването и развитието на своите лични - а и тези на колегите и клиентите си, - умения като организационни лидери, мениджъри и консултанти. Във всеки модул от поредицата се разглежда един конкретен аспект от каталог от 120 организационно-управленски умения и добри практики. В хода на съвместната работа на участниците и консултантския екия в този модул се упражняват различни приложения на диагностицирания аспект  "СВОЕВРЕМЕННО ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ" - индивидуален коучинг, групова дискусия в екипа, добри практики в йерархичните отношения "началник-подчинен" и др. 

Препоръчително е участието в повече модули от поредицата, за да се докоснат участниците до пълната диагностично-консултативна рамка и възможностите, които тя дава за откриване и развитие на организационно-управленския талант.  

 

Автори и водещи на уъркшопа:
Пламен Димитров, Ели Динкова, Георги Атанасов Консултантска компания Assess Ltd.


Цена за един участник: 78 лв с ДДС.

При записване на два или повече модула можете да ползвате следните отстъпки:

Обща сума за два модула – 132 лева 
Обща сума за три модула – 162 лева 
Обща сума за четири модула – 192 лева

Посочените цени са с включено ДДС.

Максималният брой участници в една работна сесия на уъркшопа е 20 човека.

За допълнителни въпроси: trainings@assess.bg