Билети за Assess After Hours, Модул 3 - Практикум с "Инструментариум за експресен анализ на силовите полета в организацията"

Assess, България, София

Assess After Hours, Модул 3 - Практикум с "Инструментариум за експресен анализ на силовите полета в организацията"

Продължителност

Начало: 2019-09-04 18:30

Място

Assess, България, София

Бизнес Център "Витоша", зала 24

За събитието

ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019

Това е третият модул от програмата на АСЕС "Afterhours Workshops". Тази програма представлява серия от ежеседмичните вечерни уъркшопи за представяне на нови инструменти за  групова работа, диагностика,  бизнес симулации, тренинг ролеви игри, управленски и консултативни техники.

Уъркшопите в ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019 са насочени към специалисти в управлението и развитието на човешкия капитал, специалисти по управленски тренинг, коучинг, организационни консултанти, бъдещи и действащи бизнес лидери и мениджъри.

  • Време и продължителност: всяка сряда, 3 часа, с начало 18.30 ч.
  •    
  • Място на провеждане: Бизнес център „Витоша”, бул.Черни връх 47, зала 24.
  • Автори и водещи на програмата: д-р Пламен Димитров, Ели Динкова, Георги Атанасов от Консултантска компания Assess Ltd.

В рамките на обучението участниците преминават през:

  • Уъркшопът представлява възможност за интензивно групово-динамично изследване "на собствен гръб"(чрез преживелищно учене в група) и последваща рефлексия на технологията за диагностично, управленско и консултативно прилагане на технологията на "анализата на силовите полета" в работните екипи и цялата организация в нейния социален контекст. 
  • Участниците с подкрепа от консултантския екип на уъркшопа формулират насоки за внедряване на инструментариума в своята практика като организационни лидери, мениджъри и консултанти, работещи в организации от бизнес сектора, публичната администрация, образованието и гражданското общество.

Участниците получават пакет работни материали и кратки индивидуални консултации за ефективното използване на представения в уъркшопа инструмент в практиката си.

Автори и водещи на уъркшопа:
Пламен Димитров, Ели Динкова, Георги Атанасов Консултантска компания Assess Ltd.


Цена за един участник: 78 лв с ДДС.

При записване на два или повече модула можете да ползвате следните отстъпки:

Обща сума за два модула – 132 лева 
Обща сума за три модула – 162 лева 
Обща сума за четири модула – 192 лева

Посочените цени са с включено ДДС.

Максималният брой участници в една работна сесия на уъркшопа е 20 човека.

За допълнителни въпроси: trainings@assess.bg