Билети за Assess After Hours, Модул 1- Групово динамични стилове в екипа и организацията

Assess, България, София

Assess After Hours, Модул 1- Групово динамични стилове в екипа и организацията

Продължителност

Начало: 2019-08-21 18:30

Място

Assess, България, София

Бизнес Център "Витоша", зала 24

За събитието

ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019

Mетодически уъркшопи за представяне на инструменти за групова работа, диагностика, бизнес симулации, тренинг ролеви игри, консултантски и управленски техники.

Тази програма представлява серия от ежеседмичните вечерни уъркшопи за представяне на нови инструменти за  групова работа, диагностика,  бизнес симулации, тренинг ролеви игри, управленски и консултативни техники.

Уъркшопите в ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019 са насочени към специалисти в управлението и развитието на човешкия капитал, специалисти по управленски тренинг, коучинг, организационни консултанти, бъдещи и действащи бизнес лидери и мениджъри.

  • Време и продължителност: всяка сряда, 3 часа, с начало 18.30 ч.
  • Място на провеждане: Бизнес център „Витоша”, бул.Черни връх 47, зала 24.
  • Автори и водещи на програмата: д-р Пламен Димитров, Ели Динкова, Георги Атанасов от Консултантска компания Assess Ltd.

 Програма и теми на първите модули:

  • 1-ви модул: 21 август, начало: 18:30 ч.

Практикум с инструмента "Групово динамични стилове в екипа и организацията"

  • 2-ри модул: 28 август, начало: 18:30 ч.

Практикум с бизнес симулацията "Kризите на успеха".

  • 3-ти модул: 04 септември, начало: 18:30 ч.

Практикум с „Инструментариум за екпресен анализ на силовите полета в организацията”

  • 4-ти модул: 11 септември, начало: 18:30 ч.

Практикум „Рамка и модели за анализ на рисковете в организацията”

Програмата ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019 ще продължи през цялата година като предстоящите модули ще бъдат представяни ежеседмично в интернет-страницата на Консултантска компания Assess Ltd. и социалните мрежи.

Работната задача на всeки от тричасовите модули на ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019  е да помогне на тези, които помагат професионално и отговорно на другите да учат в група и да се развиват като овладяват и използват модерни тренинг технологии, основаващи се на учене от собствен опит в групи, екипи, организации и общности.

За тази цел всеки модул е насочен към представянето и овладяването на един конкретен интерактивен инструмент за работа в група – сюжетно-ролева игра, бизнес симулация, групово упражнение, автодиагностичен тест или практикум с нови управленски или консултантски техники.

Участниците в програмата апробират практически всеки нов инструмент и получават материали и методически насоки за използването му в практиката си на треньори, организационни консултанти и специалисти в областта на управлението и развитието на хора, екипи и организации.