Artworld - "Woman's Wonderland"

Продължителност
Старт: Сряда 08 Март 2023 20:00 Край: Четвъртък 09 Март 2023 00:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Очаква ви една забележителна вечер с изумителен сценичен декор в стил "Алиса в Страната на Чудесата" и талантливи артисти като вокалиста на Диана Експрес - Илия Ангелов, Искрен Пецов, Кристина Димитрова,  вокалиста на група Тангра- Боби Косатката, Балет Вега с невероятият Кан Кан танц-спектакъл, неотразимите Балет Нова, Румънската поп-звезда Майк Даймъндс, и още много артисти в едно незабравимо шоу, както и фантастична гала вечеря за нашите специални гости с резервации на VIP масите пред сцената. Едно спиращо дъха събитие, което ще ви накара да се почувствате наистина прекрасно. Повече информация за артистите, които потвърдиха участие до този момент може да намерите на тази страница АРТИСТИ 8-ми Март

Това ще бъде парти, което ще остане завинаги в спомените и албумите ви. Събитие от световна класа, с хиляди светлини, които светят толкова ярко, колкото тези на Бродуей, и декор, на който могат да завидят дори най-големите световни фестивали.

Нашият екип вече работи неуморно, за да вдъхне живот на това невероятно изживяване, а ние нямаме търпение да го споделим с вас! В процес са репетициите и монтажа на грандиозната сцена в Арена Русе.

Запишете датата 8-ми Март във вашия календар! Предстои ни едно великолепно преживяване, една нощ, която няма да искате да пропуснете. 

Споделете с вашите приятели!

 

Организатор на събитието е  Клуб Мениджмънт ЕООД

 

 

Място

ОЗК Арена Русе , България, Русе, бул Липник 3