АРХИТЕКТУРНИ НАГРАДИ ARCHINOVA 2022

Продължителност
Старт: Сряда 12 Октомври 2022 18:30 Край: Сряда 12 Октомври 2022 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

12 Октомври, Интер Експо Център, Зала "Витоша", 18:30 ч.


Церемонията по връчването на архитектурните награди ARCHINOVA е дългоочаквано събитие за архитектурната колегия и представителите на строителния бранш. Събитието дава възможност на най-добрите проекти от бранша да достигнат до още по-голяма аудитория, а на вас присъстващите уникална възможност за създаване на ползотворни контакти и бъдещи партньорства.
 
Конкурсът поставя в светлината на прожекторите качествената архитектура, поощрява стойностните проекти, смелите и иновативните идеи, дава път за изява на таланта и интелекта, търси съкровения баланс между инвестиция и идея, оценява безпристрастно и честно достойнствата на всяка творба, отличава устойчивата, функционалната и красивата архитектура с поглед в бъдещето, но не се отказва от уроците на миналото в непреходните архитектурни образци.
 
На церемонията по награждаването на конкурса ARCHINOVA 2022 ще присъстват над 400 гости – изявени архитекти, ландшафтни архитекти и урбанисти, представители на браншови организации и университети, водещи строителни медии и инвеститори.
 
Заповядайте на бляскавата церемония за да научите първи кои са носителите на приза ARCHINOVA за 2022 година.

 Следете сайта и фейсбукс страницата ни за още информация:
 
 

 

Място

INTER EXPO CENTER , България, София, бул. Цариградско шосе 147