Билети за Archinova Architecture Awards 2023

Интер Експо Център, България, София

Archinova Architecture Awards 2023

Продължителност

Начало: 2024-04-04 18:30

Място

Интер Експо Център, България, София

За събитието

 

 

За десети пореден път, на 04 април 2024 г, на бляскава церемония в Inter Expo Center ще бъдат връчени годишните награди ARCHINOVA 2023.

 

Заредете се с незабравими емоции, като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България. Нощта на церемонията ARCHINOVA е не просто скучна презентация на проекти а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.

 

Отличията ще бъдат връчени след прецизна оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.

 

Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството. Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

 

Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум  Архитектурно – строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на изложението.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

 

Дрескод на събитието: Elegant Formal

 

Следете сайта и социалните мрежи на конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS за повече информация:

https://archinova.bg/

facebook archinova

 

Организатори:

www.citybuild.bg, www.ka6tata.com, www.the-building.eu