Билети за УЖАС от ХаХаХа ИмПро

кино Влайкова, България, София

УЖАС от ХаХаХа ИмПро

Продължителност

Начало: 2018-02-05 20:00

Място

кино Влайкова, България, София

За събитието

5 февруари
понеделник
кино Влайкова
20:00 часа

"Ужас" от ХаХаХа ИмПро

За шоуто:

Форматът си е поставил за цел да се превърне в истинско бедствие. В този ужасно уникален сценично-филмов формат публиката ще има възможността не само да създаде персонажите и обстоятелствата, но и да контролира сюжета. Ще може да изпробва предела на въображението и куража на актьорите. Те вероятно ще се съпротивляват, но при всички случаи публиката ще се окаже по-силна! Или поне ще е повече…
А ако даден персонаж не се хареса на публиката, тя може… просто да го “убие”. Ще има тази възможност. Гарантирано е, че всяка смърт ще бъде уникална и неповторима. Сигурно е, че всички ще се опитват да се спасят. Ще оцелеят само трима… 

Форматът e един от многото в импровизационния театър. Всичко се измисля на момента с активното участие на публиката. Няма предварителен сценарий и реквизит. Същевременно това не означава, че няма правила. Изпълнителите следват строги правила, но импровизират в рамките на зададените от публиката теми. Така, каквото и да се случи, то се случва само веднъж, само за публиката в този момент и само заради нея. Буквално. 

Актьорите изпълняват много и различни роли. Oпитват се да разказват истории, а не да правят смешки. В импро театъра няма „аз“. Има „ние“. Целта не е да блесне изпълняващият главната роля, защото има само поддържащи. Истинското предизвикателство е всички на сцената да успеят да създадат история. Така всеки играе за другите. Най-важният принцип е „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Трябва да подкрепиш историята, а не да я отречеш. И съвсем не звучи Ужасно, дори напротив. 

Режисьорът Ивайло Рогозинов е ужасна част от ХаХаХа ИмПро театър.

“УЖАС” е един ужасен филм, на един ужасен режисьор, с участието на много ужасни артисти и с продкрепата на един ужасЕн продуцент. Неговата премиера се очаква да ужаси зрителите.

Билети : http://bilet.bg/promoter/view/653?no_header=1
Предварителна Продажба: 10 лв. 
Групов билет за 6 човека : 50 лв


на място : 
10 лв (редовен), 
8лв (за студентки), 
ПРОМОЦИЯ ЗА УЧЕНИЦИ - 5 лв


www.hahahaimpro.com
=======================

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро :
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли.
Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо.
Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.
В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.

Всяко ИмПро е уникално.

=======================