AnimeS World Stars 2021

Продължителност
Старт: Събота 03 Юли 2021 10:00 Край: Неделя 04 Юли 2021 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

За огромно съжаление се налага да преместим събитието отново за следващата година. Много държави в Европа затвориха наново, в България положението се влошава постоянно, отново има проблеми с международните пътувания и се налага да прибегнем към крайни решения.
⏰
Във връзка със здравето на хората и най-често срещаните мнения за това колко време може да продължи всичко случващо се около този вирус, е най-добре да заложим на по-сигурна дата, защото организацията и координацията на такова огромно международно събитие е изключително сложна.
????
Новите ни дати са 3 и 4 юли 2021 година.
⚠????
Всички закупени билети автоматично се прехвърлят за новите дати. Ако сте си закупили единичен билет примерно за събота, той отново ще важи за събота с новата дата. Ако по някаква причина не можете да присъствате на събитието, имате възможност да си върнете билетите до 31 ноември 2020 година. За повече информация се свържете с мястото, откъдето сте го закупили.

????

Бъдете здрави и се пазете!

 

Ако желаете да възстановите сумата за закупените билети може да го направите като пишете до help@bilet.bg до 30.11.2020г.

 
AnimeS World Stars събира косплей звезди от цял свят. За своето специално 15-то поредно издание! Събитието ще се проведе в японския хотел Маринела.

Хотелът притежава най-голямата конферентна зала в столицата, 13 зали за срещи, най-голямата бална зала, конферанси с дневна светлина, както и зала на последния етаж, откъдето можете да видите София в краката си. Хотел Маринела София е уникално за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от града, дори да се намира в самия му център. “Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. В спокойствието на сенките й можете да се насладите и на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят. Градината е известна със своите вишневи дървета (сакура), които започват да цъвтят през пролетта, когато се провежда и нашето събитие.

Очакват ви много неща свързани с аниме и манга, косплей, к-поп, гейминг, арт, музика, прожекции, образователни дискусии с международни лектори, томболи, награди и изключително много различни спортни и развлекателни площадки.

По време на събитието се провеждат няколко косплей квалификации, които избират най-добрите косплеъри в България да представят страната ни в няколко различни държави. Избира се отбор от двама човека, който да представя България на Световното по косплей в Япония - WCS (world Cosplay Summit). Избира се групово изпълнение, което да изпрати победителите да представят страната ни на Clara Cow's Cosplay Cup в Холандия. Тази година се завръща и още една квалификация - Cosplay World Masters (CWM), която изпраща косплей соло участник в Португалия. Предвидени са още над 30 награди за различните категории в косплея. AnimeS World Stars е единственото събитие в България със световни косплей квалификации, международни признания и награди насочени към косплея.

За журирането сме поканили професионални косплеъри от чужбина, които са световни и европейски шампиони. Те ще се погрижат да дадат най-доброто от себе си, ще направят допълнителна шоу програма и ще журират косплея.

Вторият най-голям фокус на събитието е K-POP състезанието и танцовото шоу. Това е едно от най-очакваните състезания за годината, като най-добрите групи от цяла България представят уменията си. В танцовото шоу пък могат да се изявят всички желаещи да танцуват и на други стилове музика без да бъдат ограничавани само към к-попа.

Очаквайте огромна гейминг зона с турнири по различни игри и конзоли. Скоро ще обявим повече информация за тази зона.

За повече информация следете събитието, а ние постепенно ще добавяме интересни кътчета и нещица от ивента :)
Лица до 7 години (включително) влизат безплатно, но задължително трябва да бъдат придружени от родител или пълнолетен роднина. Придружителят трябва да има редовен билет и да попълни специална декларация на входа.


 
БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.

Ticket BG Ltd. is not the organizer of this event. The organizer has hired Ticket BG Ltd. and our website www.bilet.bg with regards to the distribution of tickets and cash collection. Ticket BG is selling tickets on behalf and accounted for the event organizer . Ticket BG's responsibility is restricted strictly to the delivery of this ticket to you and can't be hold accountable for ANY problems related with the organization

Място

хотел Маринела , България, София, бул. "Джеймс Баучер" №100, жк Лозенец