AnimeS World Stars 2020

Продължителност
Старт: Събота 28 Ноември 2020 10:00 Край: Неделя 29 Ноември 2020 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

AnimeS World Stars събира косплей звезди от цял свят. За своето специално 15-то поредно издание! Събитието ще се проведе в японския хотел Маринела.

Хотелът притежава най-голямата конферентна зала в столицата, 13 зали за срещи, най-голямата бална зала, конферанси с дневна светлина, както и зала на последния етаж, откъдето можете да видите София в краката си. Хотел Маринела София е уникално за целия Балкански полуостров място, където всеки може да избяга от града, дори да се намира в самия му център. “Японската градина” е създадена по модела на 400 годишната японска градина на Hotel New Otani в Токио. В спокойствието на сенките й можете да се насладите и на огромно био-разнообразие от представители на растителния и животинския свят. Градината е известна със своите вишневи дървета (сакура), които започват да цъвтят през пролетта, когато се провежда и нашето събитие.

Очакват ви много неща свързани с аниме и манга, косплей, к-поп, гейминг, арт, музика, прожекции, образователни дискусии с международни лектори, томболи, награди и изключително много различни спортни и развлекателни площадки.

По време на събитието се провеждат няколко косплей квалификации, които избират най-добрите косплеъри в България да представят страната ни в няколко различни държави. Избира се отбор от двама човека, който да представя България на Световното по косплей в Япония - WCS (world Cosplay Summit). Избира се групово изпълнение, което да изпрати победителите да представят страната ни на Clara Cow's Cosplay Cup в Холандия. Тази година се завръща и още една квалификация - Cosplay World Masters (CWM), която изпраща косплей соло участник в Португалия. Предвидени са още над 30 награди за различните категории в косплея. AnimeS World Stars е единственото събитие в България със световни косплей квалификации, международни признания и награди насочени към косплея.

За журирането сме поканили професионални косплеъри от чужбина, които са световни и европейски шампиони. Те ще се погрижат да дадат най-доброто от себе си, ще направят допълнителна шоу програма и ще журират косплея.

Вторият най-голям фокус на събитието е K-POP състезанието и танцовото шоу. Това е едно от най-очакваните състезания за годината, като най-добрите групи от цяла България представят уменията си. В танцовото шоу пък могат да се изявят всички желаещи да танцуват и на други стилове музика без да бъдат ограничавани само към к-попа.

Очаквайте огромна гейминг зона с турнири по различни игри и конзоли. Скоро ще обявим повече информация за тази зона.

За повече информация следете събитието, а ние постепенно ще добавяме интересни кътчета и нещица от ивента :)


Билетите вече са в продажба!

Пускаме двудневен Early Bird лимитирана серия билети на цена от 25 лв. (100 броя)

Стандартните двудневни ПРОМО билети след това са на цена от 30 лв до 31.12.2019

Стандартните двудневни билети са на цена от 35 лв.

Еднодневните билети са съответно 25 лв за СЪБОТА и 20 лв за НЕДЕЛЯ, като количеството им е ограничено.

Цената на ДВУДНЕВНИТЕ билети на място ще бъде 40 лв, а еднодневните запазват цената си, ако са останали налични такива.


Лица до 7 години (включително) влизат безплатно, но задължително трябва да бъдат придружени от родител или пълнолетен роднина. Придружителят трябва да има редовен билет и да попълни специална декларация на входа.

Очаквайте скоро информация и за ВИП билетите

 

Място

хотел Маринела , България, София, бул. "Джеймс Баучер" №100, жк Лозенец