АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ КВАРТЕТ

Продължителност
Старт: Сряда 06 Ноември 2019 18:30 Край: Сряда 06 Ноември 2019 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ангел Заберски Квартет
Представя:

Концерт „Между класиците и джаза”
6 ноември 2019; 18:30 часа, - Studio 5, София НДК

Михаил Йосифов – тромпет
Ангел Заберски – пиано
Борис Таслев – контрабас
Стоян Янкулов – Стунджи – барабани

„Ангел Заберски квартет" е съставен от изявени български джаз изпълнители, добре познати на аудиторията в България, както заедно, така и със своите индивидуални изяви в различни проекти, обхващайки цялата палитра на джаз музиката.
Формацията е имала до момента редица успешни изяви у нас и в чужбина.
Едно от най- запомнящите се участия на „Ангел Заберски квартет" е на фестивала „Европейски дни на културата" във Франкфурт (Германия) през 2014 г., когато ансамбълът вдигна на крака публиката в култовия клуб Jazz keller. Както и по-късно концертът в цикъла „Музиката на Америка“ с участието на „Ангел Заберски квартет“ с Оркестъра на Класик ФМ радио. Миналата година квартета участва на фестивала Today it’s all about jazz на Международния ден на джаза в Скопие, Македония.
Музикантите ще представят една вълнуваща програма от авторски композиции, джазови импровизации на четиримата поотделно. Ангел Заберски е подготвил композиции с елементи на суинг, фънк и латино, представени перфектно от партньорство на четиримата музиканти.

Врати: 18:00 часа
Билети: 12 лв.

Вход: 
12 лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!

Място

Клуб Studio 5 , България, София, Национален дворец на културата