Билети за Алхимия на взаимоотношенията–2024: Мистични традиции за привличане на партньори и хармонизиране на връзките. Уъркшоп на ГАЛ САСОН

Български Културен Център, България, София

Алхимия на взаимоотношенията–2024: Мистични традиции за привличане на партньори и хармонизиране на връзките. Уъркшоп на ГАЛ САСОН

Продължителност

Начало: 2023-12-09 09:30

Край: 2023-12-09 12:30

Място

Български Културен Център, България, София

За събитието

Защо страдаме, когато имаме връзка; защо страдаме, когато нямаме връзка

Уъркшопът на Гал на тема „взаимоотношения“ е сред неговите бестселъри. Теория и практика, съчетани в 3-часова работа върху проблеми с връзките (или тяхната липса) и овладяването на духовни практики за разрешаването им, са особено подходящи на прага на една „смутна година“, каквато се очертава да бъде 2024.

Гал Сасон и темата за връзките. Гал предлага астрологични консултации от 30 години и е помогнал на хиляди двойки, бизнес партньори, мъже и жени. В резултат на хилядите разговори с клиенти е „дестилирал“ основния въпрос: Защо обвързаните страдат от проблеми във връзката, а необвързаните страдат от липсата на връзка.

За кого е уъркшопът. За всеки, който се измъчва от въпросите • Как да открия сродната си душа •  Как да нормализирам нещата с Него/ Нея • Защо да създаваме връзки, след като е толкова трудно да ги поддържаме • Защо едновременно и любим, и мразим? Защо е толкова трудно, когато имаме връзка, и толкова болезнено, когато нямаме?

Акценти и опорни точки. Гал Сасон ще ни покаже ключовете (особено тези, които търсим и не намираме) за привличане на подходящия човек и за засилване на хармонията във връзката. С помощта на митове и разкази, преплитащи будистката Сърдечна сутра и древната кабала, „Рамаяна“ и Шекспир, Питагор и психологията, древногръцата трагедия и холивудските филми, той ще ни предложи отговори на жизненоважните въпроси:

·       Какво представлява сродната душа и как да разбера дали партньорът ми е моят пламък-близнак?

·       Какво можем да научим от Адам и Ева за скрития смисъл на връзките?

·       Как да опознаем и да хармонизираме мъжката и женската си енергия?

·       Как „работи“ астрологичната съвместимост и зодиакалната любов?

·       Как да разберем дали мъжкият и женският ни аспект са в хармония или в конфликт?

Практическата част. Ще бъдат показани работещи решения, които могат да променят из основи връзката ви. Познати само на малцина, те ще ви помогнат да опознаете своите и на важните ви хора мъжки и женски аспекти.

Уъркшопът включва слабопознати забавни упражнения за овладяване на ефективни техники, в това число • насочвана медитация • ментални упражнения за разкриване на вътрешната митология • упражнение „Табло на желанията“

Необходими материали. За последното упражнение всеки участник следва да донесе три списания, посветени на неговите хобита, привличане и професионални интереси.

Цена 80 лв.

Осигурен е превод.