ALL IN THE FAMILY | FYELD, ABYSMATIC, 40 DAYS LATER, ELECTRIC DRAGON LIVE | 29.04 @ MIXTAPE 5

Продължителност
Старт: Петък 29 Април 2022 20:00 Край: Петък 29 Април 2022 23:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ограниченията паднаха и това ни накара за миг да си спомним за едни по-добри времена, в които непрекъснато ходихме по участията на групите на приятелите си и като цяло беше супер. И така докато съзерцавахме доброто старо време си казахме, няма ли да е забавно да се съберем с групите, с които сме израснали заедно на сцената, от които сме били част преди или с които просто заемаме една и съща музикална ниша? Начертахме родословното дърво и се оказа, че има едно цяло разклонение, което спокойно може да се вземе като представителна извадка за най-доброто от софийската алтернативна метъл сцена.

Ексцентричните ELECTRIC DRAGON са 8-bit пънк пионери с богата история, които само преди седмици издадоха чисто новия си албум DARK DRAGON RISES, пълен с най-добрата им продукция досега. 40 DAYS LATER са групата, усвоила 8-струнния джент саунд до съвършенство, и която наскоро имаше удоволствието да подгрява BULLET FOR MY VALENTINE. ABYSMATIC са индъстриъл електро пънкари, които преди няколко дни издадоха убийствения си нов сингъл НЕ ЗАСТАВАЙ НА ПЪТЯ МИ, и са подгрявали имена като COMBICHRIST и LEEROY THORNHILL (ex-THE PRODIGY). И разбира се FYELD, бащите на българския ню-метъл, които най-после издадоха новия си албум NIHIL ULTRA и е излишно да се казва, че са свирили на една сцена с всички от SLAYER до HED PE.

Така че на 29-ти април ви каним в клуб *MIXTAPE 5* да отпразнуваме живота заедно с едни от най-активните и интересни банди на алтернативната метъл сцена у нас на първото издание на ALL IN THE FAMILY!

[БИЛЕТИ]
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА: 10 BGN
НА МЯСТО: 12 BGN

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia