Билети за ALL AGE - MBT x MARSO x BM x BLIZNACITE x YANGFETISH

Playground Paradise Mall, България, София

ALL AGE - MBT x MARSO x BM x BLIZNACITE x YANGFETISH

Продължителност

Начало: 2019-03-01 18:00

Място

Playground Paradise Mall, България, София

За събитието

 Толкова много хитове и толкова малко клубно време, за да бъдат изпълнени всички. Толкова много фенове, че заведенията се оказват тесни, за да ги поберат. Толкова много почитатели, които са възрастово ограничени да присъстват на нощните изяви на живо на музикалните си фаворити…

Проблемът ви вече е решен, тъй като поставяме началото на концертните all ages събития на любимите ви трап изпълнители още в първите месеци от 2019-а!

Подготвили сме ви много такива за напред, а първото по-мащабно такова се задава на 1 март в София, разбира се - само с топ играчи!

Организаторите на музикалното мероприятие - Нова Вълна / BLING Entertainment съвместно с MBT - представят: MBT x MARSO x BM x BLIZNACITE x YANGFETISH!

Мястото е PLAYGROUND (Paradise Center), вратите отварят в 18:00 часа, а маскарадът и разпръскването на махленска класа започва в 19:30. Вход – 15 лв.

Чакат ви най-добрите тракове от албумите на Murda Boyz & MBT, плюс стари и нови гърмежи. BM и BLIZNACITE също дръпнаха доста и бързо успяха да се утвърдят като имена на BG трап сцената! Определено знаят как да избухват и ще ви го докажат!

Връзвайте мартениците и ви чакаме на 01.03.в Playground (Paradise Center)!

За резервации: 0888 740 446